צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-07, 22:51   #79
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
בניגוד אליי ? תגיד לי אתה לא מתבייש ?
אני לא רוצה לטפוח לעצמי על השכם ,אבל אני בן של אישה שעוסקת במקצוע העתיק בעולם אם יש מישהו בפורום הזה שמתחרה או אפילו סתם מתאמן ופגשתי באופן אישי ,או אפילו סתם דיברנו באינטרנט ולא הצעתי לו ביקורת בונה ועצה שעזרה לו

אני מוכן לקחת קרדיט פומבי על זה שאני עוזר לגלעד ותומך בו ,ואני אפילו עוזר לו לבנות את תוכנית האימונים לאוף סיזן ההולך ובא עלינו לטובה . למה ? כי שווה להשקיע בו והוא אחד האנשים הכי מקסימים שהכרתי בחיים שלי.

אתה יודע לזרוק סופרלטיבים באוויר ,ולשבח את החבר'ה שלך ,ולצאת בהצהרות מפוצצות לגבי המון המון דברים ,אבל בתאלכס 90 אחוז ממה שיוצא לך מהפה זה דמגוגיה זולה ,עם הסיגנון העיתונאי הנבוב שלך,והטיעונים הקלושים שלך שהם חסרי אחיזה במציאות .

אין לי שום אינטרס ליצור איתך קשר כי אין שום דבר חיובי שאני יכול לקחת ממך
דרך הספורט הזה הכרתי המון דמויות נפלאות ,ואנשים יקרים שאני אקח איתו הלאה הרבה מעבר לספורט הזה .
ומצד שני הכרתי אנשים כמוך ,שעסוקים כל כך בללקק לחברים שלהם,ונמצאים כל כך עמוק בתוך חורים אסורים של חבר'ה שלהם שלא יודעים איפה הם נגמרים ,וחברים שלהם מתחילים.

או בקיצור ? אני לא אוהב אותך ,ואני לא אוהב את הקליקה הקטנה שלך ,אתם בעייני מייצגים את כל מה שפסול ומסריח בפיתוח הגוף בישראל ,ועומדים בניגוד מוחלט לכל מה שאני מאמין נכון לגבי הספורט הזה

לסיכום ,אתה מוזמן לתת קפיצת ראש מהשפיץ של האיברים פרטיים שלי ,וסמוך עליי,זאת נפילה ארוכה ארוכה למטה .

תשמע אם אני הייתי רוצה לשחק איתך בערסים ולרדת לרמה של מריבות באינטרנט, האמן לי שאני יודע לעשות את זה גם באופן יותר שנון מאשר אתה חושב שאתה מסוגל.
אל תשכח איפה גדלתי ואני גאה בזה, אני לא איזה צפונבון מתל אביב.
אבל לשנינו יש מעמד מסויים בפורום, וזה לא ראוי להתחיל כאן מריבות, מה עוד שאין לכך שום סיבה - פרט אולי להתבטאויות מוזרות שלך ללא שום התרסה מצדי.
בכל זאת תגובה עניינית כי צורם לי הדברים שאמרת כאן.
קליקה?
ללקק?
סופרלטיבים באוויר?
לא יודע מאיפה הבאת את זה.
למה קליקה, אני מפרגן לכל באדי בילדר, לא החלפתי מילה עם יהודה בנעים ובכל זאת שיבחתי אותו, אז הוא בקליקה שלי?
לגבי מה שהיה עם אופיר, אני מניח שעל זה קצפת, נכון שהוא חבר קרוב שלי אבל אמרתי סך הכל את דעתי ותשים לב שכל הזמן שיבחתי את עומר ופירגנתי לו אז גם הוא בקליקה שלי?
ומאור או ליאור גייניש?
הם איתי באותה קליקה?
גם גלעד וגם עומר התכתבו איתי במיילים, שאל אותם איזה יחס הם קיבלו, אז קליקה?
אנשים פה שאני לא יודע איך קוראים להם אמרו שהם מתחרים ולא יודעים לעשות פוזות, ישר קיבלו ממני הזמנה להגיע לטבריה והבטחתי לעזור להם חינם, אז קליקה? אז כל מה שפסול בספורט?
בנאדם שהגיע מקום אחרות במר צפון שאני לקחתי, ירד מאחורי הקלעים בוכה, אני במקום ללכת לחגוג אם חברים שלי שמתי את הגביע בצד והלכתי לנחם אותו.
הצעתי לו עזרה, נתתי לו טלפון, אז זה ניגוד מוחלט למה שאתה מאמין?
אתה לא יכול לקחת ממני שום דבר חיובי?
מאיפה הקביעה הזאת אם אנחנו לא מכירים, אם אפילו לא ניסית לתקשר איתי?
תתפלא אבל יש דברים שמתברר שהם לא כפי שהם נראים.
אולי היה מתברר לך שאני לא מה שחשבת.
אתה קובע דברים על בנאדם על סמך כמה הודעות באינטרנט?
מה עם היה לו יום רע, מה עם ההודעות לא היו מוצלחות במיוחד? זהו, גמור נעול?
תשמע, אתה אפילו לא השתחררת עדיין מצה"ל, אולי דברים נראים לך רק שחוק ולבן, אבל תאמין לי יש גם אפור, ועוד צבעים.
לגבי ההערה שלך בתחתית ההודעה, זה כבר באמת לא ראוי לתגובה, פשוט חבל שאתה מתבטא כך.
למרות הכל, מבחינתי אם תבוא במר ישראל אני אלחץ לך יד, אינני נוטר טינה על כמה מילים באינטרנט, אני אכלתי מספיק חרא בחיים כדי שיהיו לי פרופורציות.
אני מקווה שתתעשת ותבין שטעית.
לא בושה להתנצל ולהתמתן.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט