ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
אל תצפו מאיש להתנהג כפי שרציתם ממנו שינהג עקב מעמדו או הישגיו , ולדעתי התנהגותו של כזה או אחר לא מעלה או מורידה מערכו .
הייחודיות של אלי , שהוא ישיר , אמיתי וכנה , בלי פוזות , בלי דאווינים , ישר ולעיניין , אם יש לו "בטן מלאה" על מישהו אז הוא יגיד את דעתו ויש לו את הבמה והלגיטימצייה לעשות כן .
למה לצפות מאדם שנפגע כל כך הרבה פעמים מי משהו אחר לנהוג בממלכתיות רק בגלל תפקידו .
אלי הוציא את האמת לאור , והגיע הזמן שאנשים שמוערבים בספורט ידעו גם הם את האמת .
לתחרות של יום שבת אפשר לכנות "מישל טורני , והילדים הקטנים של מישל " . ללא ספק מישל היה צריך ללכת הבייתה עם הגביע של המקום הראשון . לדעתי ולתקוותי אני מאוד מקווה שמישל יעבור לאיגוד של אלי שם ינהגו בו בכבוד הראוי שמגיע לו באמת לדעתי נכון להיום מישל הוא היחידי שיכול לעמוד בכבוד מול אלון צוקרמן .
אני כולי תקווה שבקרוב מאוד אכתוב עליו כרטיס ביקור .
|
אני מאוד אוהב את מישל ,באדיבילדר ,ובעיקר כבן אדם (אחד האנשים המצחיקים והשרוטים שהכרתי )
אבל אני חושב שזה יכל ללכת בינו לבין עמית על המקום הראשון ואף אחד לא יכל להיתווכח עם התוצאה
בסופו של יום לעמית יש פורפורציות יותר טובות נכון לעכשיו
ולמישל יש מסה שלעמית אין ,וכנראה גם לא תהיה לו בעתיד הקרוב .
זה יכל להיות מישל במקום הראשון ועמית במקום השני או להפך וכולם היו הולכים הביתה מרוצים
אבל העובדה שמישל דורג מתחת למתחרה שאין עומד איתו באותה רמה היא מעוררת בחילה
מבין את מישל ולמה הוא היתרגז ,רבעק ,להפסיד למישהו שאתה פחות טוב ממנו ,זה לא נעים אבל זה חלק מהספורט הזה ,אבל להפסיד למישהו שפחות טוב ממך זה מרתיח ומבזה.