30-07-07, 22:10
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
בהחלט יש לי אג'נדה,והיא לשמור את הפורום הזה נקי ,לכן אני לא אגיב ואפתח פה בפומבי הרבה מאוד מהדברים שאני חושב עליך ברמה האישית.
זילזול ? חס ושלום זילזול ,אתה עלית על במה וזה כבר מקנה לך קרדיט .
ואני לא עושה דאווינים על אף אחד ,זכותי להיתרשם או לא להיתרשם מאיזה באדיבילדר שאני רוצה ,זה ספורט סובייקטיבי לחלוטין , וגם לא זילזתי במר בנעים כבאדיבילדר , פשוט יש לו פגמים במבנה ,זה לא אשמתו,ככה הוא יצא מהבטן של אמא שלו ,וזה הגנים שיש לו .
אני יודע דבר אחד,אתה עסוק מדי בלנסות לצאת חכם ונאור כדי להקשיב לדעתי ,ולכן אני לא אבזבז עליך חמצן (ויראוטלי ככל שיהיה ) בלנסות לשכנע אותך
בנימה הומוריסטית משהו :
I'm multi talented ..i can talk and piss you off at the same time
|
כן שמתי לב שאתה לא מחבב אותי, זה בסדר גמור.
מעניין שאתה כבר "חושב עלי ברמה האישית", למרות שמעולם לא החלפנו מילה או אפילו נפגשנו.
ואף על פי שלא תמצא הודעה בה אני מזלזל סלאש משתלח סלאש מלכלך על מישהו שלא עשה לי רע.
בניגוד אליך תמיד עזרתי ותמכתי בכל מי שביקש זאת, לא פסלתי ולא סימנתי אף אחד.
יעידו פה אנשים, מי ששלח לי מייל נענה באדיבות.
תמיד.
כל אחד.
אני לא עסוק בלצאת חכם ונאור, זה בא לי טבעי כי ככה גדלתי וככה חינכו אותי.
דווקא רציתי להיות איתך בקשר, ואפילו כתבתי את זה אבל לפי חוסר התגובה שלך הבנתי שאתה אנטי.
למרות ששוב, לא מבין מה אתה רוצה ממני, אין שום בעיה.
לא חסרים לי חברים או אנשים שאני מקיים איתם איטרקציה חיוביות, עוזר ונעזר.
אם זה מה שאתה רוצה, אין לי עניין איתך לטוב או לרע.
תהייה בריא.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|