צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-07, 20:25   #79
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 2,425
ברירת מחדל

אוסיף ואומר שראיתי את ביגבאג בפנים והוא לא נראה נשמע או מתנהג כמו ערבי.

שניה, זאת בעצם הצהרה גזענית.... יש כזה דבר התנהגות ערבית?

בתור בנאדם עם השקפה ימנית מאוד, אתם צריכים להבין שגם ערבים הם בני אדם וגם להם יש רגשות. ובמיוחד בתור ירושלמי, וואלה, יש לי חברים ערבים, יהודים, נוצרים, לפעמים אפילו בלילה אני דן על אפלטון וסוקרטיז עם הכבשים בעמק מולי.

הקטע זה הבנאדם עצמו, ספציפית והרקע שממנו הוא בא.

באותה המידה שבקרב יהודים יש בורות (אני ימני מאוד, זה נשמע שמאלני, אבל אני פשוט ריאלי), ע"ע אוהדי בית"ר עם "מוות לערבים" (אני אוהד בית"ר, שוב, שיהיה ברור), יש גם בצד שלהם.... באיזה צד זה יותר קיצוני.... זה טעון מכדי לפתוח.

כל מי שחושב לאיים או לפגוע באזרח ישראלי, בגלל שהוא ישראלי, ואני אומר את בתור מקיאווליאן מוצהר (ע"ע חתימה), על הזין שלי ואני בעד, ואני לא אומר את זה כהצהרה אמורפית, ילדותית ומתלהמת, אלא עם כל החשיבה המעמיקה והירידה האנאלית שלי לפרטים, אני אישית הייתי משסף את הגרון שלו, של כל המשפחה שלו ושל כל מי שהוא אוהב ומכיר. וזה נכון אם הוא ערבי, יהודי, נוצרי או וואטדהפאק אבר.

זאת השורה התחתונה.

ביבי בזמנו אמר משהו יפה.... אל תאמרו "מוות לערבים", תאמרו "חיים לישראלים", על מה מה שמשתמע מזה.

אציין ואומר שאני מכיר אישית ערבים יותר טובים מהרבה יהודים שאני מכיר, וההיפך. זה הכול תלוי בבנאדם. תבינו, כמו בכל דבר בחיים, אנשי הקצוות הם אלו שעושים את הכותרת.

המחבל המתאבד, הוא זה שעושה את הכותרת, (ואז מתחיל ה"מוות לערבים!!!!"), הילד הרוסי הדפוק ששחט כמה אנשים עושה את הכותרת (ואז מתחיל ה"למה הביאו אותם לארץ?! רק זונות ועבריינות, והם בכלל לא יהודים!!!") הילד האתיופי עם הסכין ברמת אליהו עושה את הכותרת (תשלימו לבד מה אומרים על זה) וכן הלאה.

אתם לא מכירים את מוחמד שעזר לילדה הזאת והזאת, את איגור שעזר לזה וכ'ו.

בתור מישהו שעובד בכמה עבודות, שאחת מהן זה מוקד שירות 199 של בזק, וחצי מהשיחות שלי הן מהמגזר הערבי, תנו לי לומר לכם שהם הלקוחות הכי נחמדים הכי מוקירי תודה, שבחיים אבל בחיים לא קיללו, ניבלו את הפה או צעקו, אפילו שהם לפעמים מחכים להתקנת קו טלפון פאקינג חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!! זה ערבים.

אז השורה התחתונה היא כזאת, מוות לכל מי שרוצה לפגוע בי, מוות לכל מי שחושב משהו רע, אפילו ברמז, אפילו ברעיון, מוות, עינויים וכל מה שתזרקו לכל מי שאפילו מעלה בדעתו לרגע לגעת בקצה הזרת של חייל, ילד או ילדה ישראלי, ולא אכפת לי אם מחקו לו את כל המשפחה. אבל לא על מגזר שלם, זאת בורות.
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק