30-07-07, 13:23
|
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
זה לא סתם יש לזה המון שיקולים אחד מהם הקהילה היהודית בארה"ב שמונה כ10 מיליון אנשים שזה עוד קולות לאותו נשיא שיבחר כשילך יד ביד עם ישראל , 10 מיליון יכולים להקנות לו כמה מנדטים..
עוד דבר , לארה"ב יש עזרה במזרח התיכון אם ויקרה משהו , כמו כן זה עוד נקודה של ארה"ב ביבשות רחוקות ויש לזה עוד המון המון שיקולים תאמין לי שהקטע של ה"טכנולוגיה ופיתוח ישראלי" לא עומד בראש העניין , הם יכלו לקנות מאיתנו גם אם הם לא היו כאלה "חברים" שלנו יש להם מספיק כסף.
למי שאמר שלישראל אין מספיק כסף , רק בשביל להבהיר לך שזה לא נכון לישראל יש מלא כסף בתחום הצבאי 2/3 מהכסף של המדינה הולך לתקציב ביטחוני , רק עכשיו ישראל קיבלה 30 מיליארד דולר על עסקת נשקים של ארה"ב עם ערב הסעודית , כתיגמול על זה שארה"ב מוכרת לערבים נשק.
ב30 מיליארד דולר אפשר להרכיב אחלה צבא תאמין לי... עם כל השיכלולים והטכנולוגיות החדשות.
העניין שאתם חיים בסרט ומזלזלים בכוח הערבי , נכון לעכשיו אם סוריה ואיראן ועוד צבא ערבי באזור שיעזור להם לא במוצהר ילכו נגד ישראל , ישראל כושלת לבדה ונופלת כמו שאף פעם לא נפלה , האבדות יהיו קשות מאוד אבל מאוד , הכלכלה תתמוטט פה לגמרי , לאחר המלחמה יהיה קשה מאוד לקום מין הרגליים אם בכלל(כן יש רמז שנפסיד ), הבעיה שארה"ב תעלה על הגל בגלל מאגרי נפט וזו תיהיה מלחמת עולם.
|
רק תיקון אחד בארה"ב אין מנדטים זה לא הולך ככה שמה זה לפי מחוזות
|
|
|