צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-07, 10:11   #11
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אני מעריך את אלי מאוד ,הוא הגיע להישגים שאף אחד אחר לא הגיע בעבר ולא יגיע בעתיד הנראה לאין בפיתוח גוף מבחינת ישראלי. אבל ...

במקום להיתעסק בלשפר את האיגוד שלו ולקחת את הספורט צעדים קדימה ,הוא עסוק בלהשליך זבל על המתחרים ,נכון Ifbb לא תמיד בסדר,אני עצמי זועם על העובדה שמישל טורני לא קיבל את המיקום שמגיע לו ,ושאנשים כמו עמית ספיר צריכים לבזבז את הזמן שלהם בתחרויות "חימום" במקום להיתרכז במר ישראל ובאירופה , בושה וחרפה ,אבל העובדה שאלי פותח ג'ורה כמו ילד קטן ,מורידה מכבודו

אלי הוא האבא של הפיתוח גוף בארץ ישראל,ואבא צריך לחנך את ה"ילדים" שלו ,הצורה שאלי מתנהג לאחרונה ,ההיתבטאויות שלו לגפי הפורומים ,היציאה נוכחים על אשר פריג' ,מבזה את הספורט שלנו לא פחות מהניהול של אשר ,ונותנת חיים למיתוס שאנחנו מתעסקים בספורט של בבונים ושאר חיות שמקומן בכלוב (טוב ,אולי אני באמת אמור להיות בכלוב)

המצב של פיתוח הגוף בארץ גורם לי לעצב רב ,כי אני יודע שאני אישית נכנס לספורט שהולך לקחת ממני את השקל האחרון שיש לי ,ואין שום סיכוי שאני אראה משהו בתמורה ,אבל עדיין אני לא יכול לחזור אחורה ,כי אנשים כמו גלעד ,אנשים כמוני ,אנחנו אוהבים את הספורט הזה יותר מדי ,הוא בדם שלנו,הספורט הזה שינה אתה חיים שלנו ברמות שאנשים לא מסוגלים להבין ,למעשה ברמה מסויימת הספורט הזה נתן לנו חיים ,אז כשהספורט סובל,אנחנו סובלים יחד איתו .

אם המטרה של אלי היא באמת לקדם את פיתוח הגוף בארץ שיתעלם לגמרי מקיומו של Ifbb בישראל ,ויתרכז בחצר שלו ,אלוהים יודע שנאבבא גם עושים בלאגן לאחרונה .
אני איתך לגבי הדברים שאמרתה גם לדעתי אלי האנה הוריד המון מהכבוד שלו בהיתטאות שלו לגבי הפורום
וזה מאוד איכזב אותי לגביו כי באמת הערצתי אותו על הכבוד שהוא הביא למדינה אבל בעיקבות אותם דברים אני כבר לא מעריך אותו לפחות לא כמו פעם אבל זה רק אני

דרך אגב ניסתי ליתפוס אותך במסנגדר לא הצלחתי רציתי לישלוח לך כמה תמונות שלי שתיתן לי דעה מה לשפר וכו
טוב נו היזדמנות אחרת
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט