מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
או הו יש לי הרבה מה להגיד, כמו תמיד...
קודם כל, בואו נסכם במילה את אתמול.
אחרי שמורידים את המסגרת והביזיון וכל החרא שהח'ברה אכלו שם, ניתן בהחלט לומר שראינו על הבמה לפחות ארבעה ספורטאים ברמה נפלאה, ובצדק הארבעה דורגו במקומות הראשונים: ספיר, יוסי כהן, מישל ואבנעים.
אלה באדי בילדרים שמה שמשותף ונהדר לכולם זה שהם כל הזמן משתפרים ועולים - לא מסתפקים ברמה שכבר הגיעו אליה, למרות שכבר אז נראו נפלא.
זה מהות הבאדי בילדינג, ולפחות מהתמונות ניתן להתרשם מאוד.
מניסיוני אני יודע שבמציאות זה אפילו הרבה יותר מרשים.
לגבי השיפוט, לא הייתי כך שקשה להגיד, אבל ניכר שספיר, עם הניסיון העצום שלו, היה יותר יבש ממישל ועדיף עליו ברגליים - ועל זה יש הרבה ניקוד.
נכון שמישל יותר "מפלצת" ויותר מרשים - אולם בבואם של השופטים לנקד באים בחשבון אלמנטים שפחות ניכרים בעין בלתי מזויינת.
לספיר יש רגליים נדירות, ופרופורציות חסרות תקדים - הוא פשוט באדיבילדר שקרוב לשלמות, וקשה להתחרות עם זה.
שוב, מחוץ לתחרות אני מניח שגם מישל וגם יוסי יזכו ליותר מבטי הערצה, אבל על הבמה החוקים אחרים.
ואני עוד פעם מסייג, לא הייתי ולא ראיתי מקרוב, כך שהתרשמותי רק מתמונות ולכן קחו אותה בפרופורציות.
לגבי אלי.
אמרתי כבר ואני שב ומדגיש: עדיפה כנות פתיחות וגם בוטות על ממלכתיות מאוסה ומעושה של אנשים שלא אומרים כלום.
אלי אומר את אשר על ליבו וזה דבר חיובי.
אם הייתי דובר שלו, סביר שההודעה הזו הייתה משוכתבת ונראית אחרת, אך המסר היה זהה.
מה לעשות שאין לידו איש תקשורות מנוסה, ואז ההודעות עוברות ישירות - בלי פילטרים.
לפעמים זה צורם, אבל שוב: זה עדיף.
אני פשוט מאמין לאיש הזה, ואי אפשר שלא להעריך אותו.
תקוותי שגל השמועות לגבי הקלקולים בנאבא יתברר כבלוף, והאיגוד רק יתעצם ויגדל.
ההצהרה החדשה של אלי על הגדלת הפרסים רק מעודדת אותי לצאת מהצרות שלי עכשיו ולהשקיע באוף סיזן משוגע לגמרי כדי להגיע מאוד מאוד מוכן למר ישראל בשנה הבאה.
אלי כל מה שיש לי לאחל לך זה רק שתמשיך שתמשיך שתמשיך!
יואב.
מה פתאום אתה מוריד את הטייטל?
אז כמה אנשים נפגעו, שייקחו פנדל.
כתב, התפקיד שלו זה לשים מראה מול המסוקר, לכתוב גם דברים פחות מחמיאים.
אתה לא ממש כתב ואתה לא ממש כסחן, אז אם למרות הכל יש כמה אנשים שחושבים שלא מתאים להם, הם חייבים ללמוד לחיות עם זה.
אם תמיד יכתבו רק דבש וטוב יהיה לנו נורא משעמם.
אולי אני לא ממש דוגמא, כי ככתב ידיעות תקשורת הייתי רשע על גבול הסאדיזם, אבל אני גאה לומר שהייתי גם הוגן - ובסופו של דבר אנשים לומדים להעריך זאת.
טוב, אולי חוץ מראש עיריית טבריה הנוכחי שאיים על אנשים שמי שיבוא לחתונה שלי יהיה לו עסק איתו - (לא שזה עזר לו, כל העולם ואשתו היו אצלי) אבל הרוב מבינים שעיתונאי גם מעביר ביקורת.
תחזיר את הטייטל, הרווחת אותו בכבוד.
לגבי ארבל.
חחח
אני אוהב את היציאות שלו, זה בסדר גמור שהוא מדבר כמו שמדברים בשכונה ולא מתייפה לנו כאן ומשחק אותה עאלק מנהל חכמולוג.
הבנאדם מתנסח יפה מאוד, ומדבר לעניין.
בסדר גמור שהוא מעביר ביקורת, או שב ומדגיש את ההברות ז - י - ן - בכל הודעה שניה, הבנאדם מוסיף צבע לפורום.
וחוץ מזה הוא איש מעמיק ורציני שאוהב ומבין בספורט, ככה שתמיד נעים לקרוא אותו.
וזה למרות שהוא כל הזמן מתווכח איתי.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|