גם אם אנשים יורדים עליכם אל תתיחסו אליהם כלל מה איכפת לכם מה כותבים עליכם באתרים אחרים ? תנו להם לדבר הם כותבים מתוך קינאה שהם לא שייכים למשפחה שלנו . הם היו מתים לפורום פעיל כמו שלנו לא יקום בכל מדינת ישראל מי שהוא שיכול להתקרב אליינו אנחנו מעצמת על כולם למטה קטנים ורחוקים יש להם כאבי צאוור להסתכל עליינו מלמטה . הם מנסים לפגוע בנו כדי שמעט מאבק הכוכבים שלנו ידבק גם בהם התרופה הטובה ביותר היא להתעלם .
גם עליי ירדו אתמול אנשים ממש בפרצוף הם היו מתים שאני יציין את שמותיהם אך אני לא אתן להם את התענוג אני מתעלם וזה אוכל אותם מבפנים .
הדרך היחידה שלנו להעצים ולהגדיל את עצמנו עוד יותר היא על ידי כל שנפגין בגרות , ושנהייה מגובשים ולא נבזבז זמן ולא נתבזה בקטנים מאיתנו . הם מתים שאנו נדבר עליהם אך לא מכובדינו .
ארבל היקר ,
לאלי יש את השנינות של בדיחת קרש ואת האלגנטיות של פיל בחנות חרסינה
דחיל ראבאק עם הריבים האישיים שלכם ,זה תאכלס על הזין של כולנו ,אנחנו רוצים לראות פיתוח גוף איכותי, ומעבר למתחרים עצמם ,זה לא קיים בארץ שלנו,באיגוד אחד משנים קטגוריות 6 שבועות לפני תחרות כשאנשים כבר בשלבים אחרונים של דיאטה ,באיגוד אחר מתחרים על סף בריכה כאילו זה מופע חימום ל"יובל המבולבל" בקייטנה בג'וואריש , אז בקיצור ,אני מעדיף להיתחרות בערב הסעודית ,אומנם שם יפלו אותי כי אני יהודי ,אבל לפחות זה יהיה מהנסיבות הנכונות
אז עוד יותר בקיצור :
כוסעומו המדינה הזאת.