ברצוני להוסיף מספר דברים חשובים :
1. בבקשה ממכם מכל אחד ואחד ממכם אם יש לכם טיפת כבוד אליי נא לא לזלזל באף ספורטאי מתחרה ולא משנה מי הוא ומהיא רמתו . זוהי מדינה חופשית ולכל אחד מותר לעשות כרצונו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד . זה לא חוכמה לרדת על ספורטאי שהעיז לחשוף את עצמו ולעלות על הבמה . תנו כבוד תקבלו כבוד . אין לכם משהו טוב להגיד אל תכתבו דבר זה לא מוסיף לכם הרבה . בוא נוכיח לכולם ובמיוחד לעצמנו שאנו אכן משפחה אחת גדולה ומגובשת . ואנו באמת ברמה אחת מעל כולם ברמה משל עצמנו . גלו בגרות אנא ממכם .
2. ארבל היקר ,
חבל שאין לי את הנייד שלך לשוחח עימך בפרטי .
אנא ממך בבקשה . בלי קללות עלייך להוות דוגמא אישית כאן הרי אתה מנהל כאן . למרות שאני מסכים עם כל מילה ומילה שלך בבקשה תתנסח בצורה קצת יותר עדינה . אפילו שאתה הכי צודק בעולם .
אני חייב לציין שאתה מנהל מצויין ולאחרונה הכי דומיננטית בפעילות מעל דפי האתר , תודה על הכל וסליחה אם הכעסתי אותך גבר , אני באמת מאמין שבקרוב תשלוט בספורט פיתוח הגוף הישראלי אם הגישה שלך והרצון שלך דבר לא יעמוד בדרכך ישר כוח אח יקר .
3. לכל המנהלים מי שיכול למחוק לי את התואר כתב השרירים של ישראל בודי בבקשה .
אני לא צריך תארים , וזה לא שאני מספיק את הפעילות שלי באתר חלילה להיפך , אני דוקא הולך להשקיע יותר בפורום ולא רק במישור הזה תרומתי לישראל בודי הולכת לגדול משמעותית .
גיל הוא אח יקר שלי ואני אוהב אותו אהבת נפש הוא עזר לי המון . הסיבה לבקשתי המוזרה היא כזאת :
לפעמים אני מתבטא בחריפות או בקיצוניות ואז באים גופים שונים בטענות לגיל כי אני מייצג חבר הנהלה באתר לכן למחוק לא רוצה שום תפקיד או תואר . אני מביע את דעתי האישית בלבד ולא מייצג אף אחד מלבד את עצמי .
לא לדאוג חברים יקירים בקרוב מאוד אני יעלה כרטיסי ביקור רבים לקחתי טלפונים מהרבה ספורטאים שם וימישכו יותר מתמיד להיות כתבות מעניינות איכותיות ואף מעמיקות יותר על ספורט פיתוח הגוף הישראלי ובכלל .
שלכם מעתה יואב טל רק יואב טל .
|