אשכול: מלחמה !!!!!!
צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-06, 16:44   #160
amir harduf
פתו-אסטרוגן
 
הסמל האישי שלamir harduf
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 3,681
שלח הודעה דרך ICQ אל amir harduf שלח הודעה דרך MSN אל amir harduf
ברירת מחדל

אני חושב שמגיע להומוסקסואלים לצעוד ולהפגין כי זאת זכותם להעשות את זה כמו שלכל אחד אחר יש את הזכות להפגין ולצעוד.. אבל לכל דבר צריך שיהיה חוקים ומגבלות... הכל צריך להיות מבוקר ולא מוגזם יתר על המידה.

אני חושב שזה פשוט בושה לראות פה הרבה מההודעות של אנשים, הודעות דוחות וטיפשןת היו כאן שממש הרגשתי שאני נמצא בקהילה הלא נכונה באינטרנט.

כמו שאנשים נורמליים יכולים להתנשק ברחוב ולעשות את כל מבוקשם ובד"כ אף אחד לא יגיד להם מילה אחת אפילו, אז לכל אדם שהנטיות המיניות שלו שונות מותר.

ד"ר מסל, אני מזדהה עם התגובות שלך והתרשמתי מהדיעות שלך.

עומרי, התגובות שלך חכמות ובמקום הנכון, חבל שאנשים אחרים לא יכולים להביע את דעותם כמוך.

בודיבילדר, אתה דוחה אותי, מגעיל לי לראות את התגובות שלך, אבל בכל מקרה.. אני שואל אותך רק שאלה אחת שמעניינת אותי.. מה אתה חושב על לסביות?

(מה שמצחיק זה שכמעט כל אדם כאן שכתב דברים על ההומואים יכול להגיד שעם לסביות אין לו בעיה, אם אתה נהנה מלראות לסביות ולא נגד זה, אין סיבה שלהומואים תהיה)
amir harduf מנותק