אשכול: מלחמה !!!!!!
צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-06, 14:19   #18
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=Dr. Muscle]עומרי אתה מערבב כאן כבר הרבה דברים.
אני בטח שלא תומך מר"צ, בטח שלא בעד ליברליזם מוחלט ופתיחת השערים למהגרים , במדינה שנוסדה להיות בית לעם היהודי. וככזו צריכים לעשות בה שינויים אמיתיים.
אנחנו משדרים כאן על אותו הגל.
סבבה אלון, אבל פה הבעיה, אני רואה את כל התמונה, לא רק את הקרב הזה ספציפי, כמו שאמרתי המצעד וההומואים הם עוד כלי של מרץ ושל התקושרת לשטוף לך את המוח,זה לא ניגמר שם אף פעם,הבעיה היא לא ההומואים שהם הומואים,הבעיה היא הליברלזים המערבי שנותן לזה ביטוי כל כך קיצוני.
ציטוט:
אבל שוב השאלה אם אתה מתייחס להומוסקסואליות כסטיה או כדרך אלטרנטיבית. כי מבחינתי זו דרך אלטרנטיבית. אני מכיר המון הומואים ואין בהם שומדבר חולה או סוטה. הם גם לא סקס מניאקים. אני ואתה הרבה יותר סקס מניאקים מהם אחי!
זה סטיה במובן שילדים תמימים לא צריכים לראות את זה ברחוב! אני לא צריך לראות את זה ברחוב. אף אחד לא צריך לראות גברים מתורצצים בתחתונים באמצע הרחוב ומתמזמזים אחד עם השני, ובטח שלא בירושליים.
עכשיו מה זאת אומרת אלטרנטיבי? זה סטייה!! סטייה של הטבע, הטבע בנוי מזכר ונקבה, זה הבסיס לחיים,כל דבר שנוגד את החוק הזה הוא סטייה, ולא סטייה רק שלנו כחברה אלא גם של חוקי הטבע הכי בסיסיים שיש.
בגלל זה טבעי מאוד להזדעזע מיחסים עם בן אותו מין, כי לזה הטבע תיכנן אותנו שזה ידחה אותנו ברמה הכי חזקה שיש.
עכשיו שוב, אין לי דרך או רצון כלשהו למנוע מהאנשים האלה מה שהם לא יכולים לשלוט בו נכון?
אני רק אומר שיעשו את זה בבית! ובטח שלא בירושליים, בדיוק שבוותיקן אתה לא תראה מצעד גאווה.

ציטוט:
אבל כמו שוולטר אמר, וזו צריכה להיות המשנה שלי ושלך - אני לא מסכים עם דעתך, אבל אלחם בכל מאודי על זכותך להביע אותה! שנינו לא אוהבים את המצעד, לא הומואים בעצמנו, אבל השאלה היא מה הלאה. אם מונעים את המצעד הזה נותנים בהכרח לירושלים מעמד מיוחד, ומחרתיים שתרצה לבקר את חברה שלך בירושלים ביום שבת ירגמו לך את האוטו עם אבנים, כי פגעת ב"רגשות שלהם".
אחרי שאתה אומר שלירושלים מגיע מעמד מיוחד בגלל הקדושה שלה לדתות ומעמדה ההיסטורי, למה שלא יאמרו שחלק מהמעמד הזה הוא שאסור לנסוע בשבת (כשבמילא הרבה דרכים סגורות בירושלים ביום שבת).
גם אם מדובר על אוכלוסיה שאתה לא תומך בה אתה צריך להתייצב מאחוריה (מלפניה יהיה קצת מסוכן חח) - כי הם מייצגים את הזכות של כל אדם לחגוג.
אם המצב היה שהיו אוסרים על אנשים להתאמן במכונים בירושלים כי זה נגד ערכים מסויימים וכי הרב X או Y אמר, אנשים כאן היו משתגעים. כל אחד יודע להתפרץ שמדובר על משהו שנוגע לו, אבל מה עם לדעת להלחם בשביל אחרים? בשביל זה באמת צריך ביצים.
מזה הזכות של כל אדם לחגוג? אני לא מאמין בזה..
וחוץ מזה אני תומך בדתיים במאבק הזה לא במאבקים אחרים, אז במקום שאני ילך וישבור לאנשים ראשיים ויעשה פעולות שהן נגד החוק ונגד האופי שלי, אנשים אחרים עושים את זה בשבילי(הדתיים במקרה הזה), אני לא בן אדם אלים ולכן אני נותן ביטוי לעצמי בדיבור או כתיבה , אבל טוב שיש את הכלי שנותן פיזיות לביטוי שלי אחרת לא היו מעצורים לכל הדברים שאני מתנגד אליהם.