צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-07-07, 19:54   #17
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
יש תרבויות ספורט שונות שבהן ניתן לגדול. ואני, מה לעשות - גדלתי בתרבות הכח הסובייטית שמתבססת על להשיג כמה שיותר עם כמה שפחות. בשיא הרצינות, ספורטאים רוסיים הם האנשים הכי פחות מפונקים שקיימים - הם יודעים לאמן את הגוף שלהם עם מה שיש ומנסים להשיג תוצאות גבוהות מאד בשיטות פחות מקובלות. מה גם שהם לא אומרים לעצמם - "אין לי את זה - אז אני לא אתקדם".

למה הרתך שהכין את החרבות בעיירה היה תמיד הכי חזק? לא בגלל שהוא שתה תוספת יומית של קריאטין או התאמן עם הציוד הכי חדיש.

למה האתלטים של סוף המאה ה - 19 היו הכי חזקים?
למה האתלטים והאקרובטים של וינס ביץ' בשנות ה - 30 היו הכי חזקים?
למה האתלטים ביוון היו הכי חזקים?
למה מפתחי הגוף הקלאסיים של שנות ה - 50 היו כאלה תותחים?

בעיקר בגלל נתונים אישיים ואימונים פשוטים מאד עם דברים כבדים. תאמינו לי, כדי להגיע לשיא מה שהגוף מסוגל אליו - צריך ממש מעט ציוד. מי שחושב אחרת הוא פשוט מפונק. אימוני אולד סקול של תנועות אולימפיות, פאוורליפטינג, הרמות כבדות ובסיסיות עם בארבלז, דאמבלז וקטלבלז, קצת משקל גוף זה הכי שיש. מכשירים זה תירוץ. פשוט לא צריך אותם. הם הומצאו בשביל אנשים שלא יכולים להתאמן עם משקולות. יודעים מה, אפילו אבני אטלס ובולי עץ יכולים להביא את הגוף לרמה שאתם לא מתארים אפילו.
משום מה מה שאני הולך להגיד עכשיו נאמר על ידך כשדובר בתגובה שלי:
למרות שאנחנו רבים לעיתים קרובות אני מסכים איתך..
תגובה כזאתי הרבה זמן לא ראיתי בפורום נהניתי לקרוא.
כל הכבוד לך
ועל זה תקבל מוניטין.
כל מה שרשמת חקוק בסלע ונכון..
אני גם ת'את לא מבין תמכונים היוקרתיים לשם מה הם כאלה גדולים ומלאי פוזה
כשמספיק מתח מקבילים המון ברזלים מוטות ובנצ' פרס.
למה צריכים את כל המכשירים החסרי תועלת האלה..

חבל שאין בארץ מכונים כמו פעם..
קטנים שפשוט מה שמתנהל שם שכונה רצינית...כל מקום פלטה זרוקה אנשים מאסיביים
וגדולים לא כוסיות שמתאמנים על מכשירים ועושים שם 20 סטים רק לחזה.

גועל נפש מה שקורה בתרבות שלנו..תראו בסרטו הראשון של קולמן תראו באיז המכון הוא מתאמן מכון קטן לא מושקע גכלכך...
אבל יש שם מה שצריך עזבו תקטע שהוא רשום באיזה 49534059 מכונים ויש לו מכון בבית.
תראו איזה מאמני איכות יש במכונים כאלה..לעומת מאני פוזה שמחפשים לתפוס כוסיות במכונים כמו שייפ והולמס פלייס...תראו תרמה של מכון שכונתי לעומת מכון יוקרתי ש90 אחוז ממנו זה
מכשירים אירוביים..

הקטע של החברה בימינו זה שכולם נוטים לשפוט משהו על ידי מראה שזה דבר שגוי בהחלט...
נכון מכון מודרני עם השקעה ומלאי ענק של תקציבים ימשוך יותר לקוחות מאשר מכון שכונתי עם ציוד בסיסי...
זה למה יש יותר שחיפים שמתאמנים ומודיעים לך על ז ה שהם מתאמנים שנתיים ונראים כמו חרא מאשר גורילות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט