אשכול: מלחמה !!!!!!
צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-06, 13:59   #94
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

עומרי אתה מערבב כאן כבר הרבה דברים.
אני בטח שלא תומך מר"צ, בטח שלא בעד ליברליזם מוחלט ופתיחת השערים למהגרים , במדינה שנוסדה להיות בית לעם היהודי. וככזו צריכים לעשות בה שינויים אמיתיים. (כאן אני חייב להוסיף בעריכה, שבתור בית לעם היהודי, ישראל היא גם בית להומו היהודי).
אנחנו משדרים כאן על אותו הגל.
לכל אחד יש זכות להביע את עצמו, זו דמורקטיה ולא ליברליזם ולא שמאל ולא כלום.

אבל שוב השאלה אם אתה מתייחס להומוסקסואליות כסטיה או כדרך אלטרנטיבית. כי מבחינתי זו דרך אלטרנטיבית. אני מכיר המון הומואים ואין בהם שומדבר חולה או סוטה. הם גם לא סקס מניאקים. אני ואתה הרבה יותר סקס מניאקים מהם אחי!

אבל כמו שוולטר אמר, וזו צריכה להיות המשנה שלי ושלך - אני לא מסכים עם דעתך, אבל אלחם בכל מאודי על זכותך להביע אותה! שנינו לא אוהבים את המצעד, לא הומואים בעצמנו, אבל השאלה היא מה הלאה. אם מונעים את המצעד הזה נותנים בהכרח לירושלים מעמד מיוחד, ומחרתיים שתרצה לבקר את חברה שלך בירושלים ביום שבת ירגמו לך את האוטו עם אבנים, כי פגעת ב"רגשות שלהם".
אחרי שאתה אומר שלירושלים מגיע מעמד מיוחד בגלל הקדושה שלה לדתות ומעמדה ההיסטורי, למה שלא יאמרו שחלק מהמעמד הזה הוא שאסור לנסוע בשבת (כשבמילא הרבה דרכים סגורות בירושלים ביום שבת).
גם אם מדובר על אוכלוסיה שאתה לא תומך בה אתה צריך להתייצב מאחוריה (מלפניה יהיה קצת מסוכן חח) - כי הם מייצגים את הזכות של כל אדם לחגוג.
אם המצב היה שהיו אוסרים על אנשים להתאמן במכונים בירושלים כי זה נגד ערכים מסויימים וכי הרב X או Y אמר, אנשים כאן היו משתגעים. כל אחד יודע להתפרץ שמדובר על משהו שנוגע לו, אבל מה עם לדעת להלחם בשביל אחרים? בשביל זה באמת צריך ביצים.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק