ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
עומרי , הם בסה"כ עושים שמח. כן גם אותי לא הכי מדליק בעולם חברה שרוקדים בבגדי גוף, אבל הם נהנים מזה וזה הדרך שלהם להתפרק, להתגאות, או מה שזה לא יהיה. אנשים כמוני וכמוך לא ניפגע אם נראה את זה, אולי לא נתחבר, לא נמשך לזה, אבל היחידים שזה פוגע בהם ולכן הם היחידים שעושים כזה רעש הם החרדים המזויינים.
אז מה אם ירושלים היא עיר היסטורית חשובה? מה אם המצעד היה ברומא, שהיסטורית חשובה הרבה יותר? זה פאקינג בולשיט, זה מה שזה. לא נלחמים פה על האופי של ירושלים, נלחמים פה על כיף של כמה שעות לאנשים.
תסתכל עם מי אתה בפינה. על איזה ערכים ישנים אתה מדבר? אני מבין את ההתנגדות שמקורה ב"למה דווקא בירושלים", ואני אומר פאק ירושלים וכל הקופים הדתיים, תן להם לסבול מזה על אפם ועל חמתם.
ובאדיבילדר הוא לא טיפש, הוא פאקין טיפששששש. אם הוא צריך שילך עם מילון צמוד, כי נמאס לי לשבת ולנסות לפענח מה הוא מנסה לומר.
עומרי, מה שאני מנסה להבין הוא על איזה ערכים "לא דתיים" אתה מדבר? לשמור על צניעות? אם שומרים על צניעות ומתנגדים לכזה דבר, שזה לגנטימי, אז מתנגדים לזה גם בתלאביב וגם בירושלים ואין קשר למיקום גיאוגרפי של כזה מצעד. השאלה היא לא האם המצעד צריך להתקיים, אלא האם נכון שלא יתקיים בירושלים אלא במקומות אחרים ?
|
הקטע פה הוא לא היסטוריה של העיר
זה מקום שיש בו ממש הרבה דתיים
ולמי שלא יודע משכב זכר (הומואים) זה בניגוד למצוות בתורה
זה כמו פשוט לעשות דווקא נגד הדתיים
זה יצור מלחמה והרבה כאס
תחשוב שזה כמו שכל ערביי ישראל יעשו מצעד שהם תומכים בהשמדת ישראל ובתוך ישראל
אם הם יעשו את זה בערב הסעודית או באנארף לאף אחד לא יהיה איכפת, הקטע שבתוך קהילה מסויימת של אנשים רוצים לעשות מצעד שסותר את העקרונות של אותה קהילה, זה ממש מגוחך זה יצור פשוט מלחמה