אשכול: מלחמה !!!!!!
צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-06, 13:34   #7
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות. אבל מאוד התאכזבתי לראות שהרבה אנשים כאן דיי גזעניים ושטחיים. אומרים שצריך להרביץ למישהו בגלל שהוא הומו, או לשים אותו בבידוד. והיה פה אחד שחושב שזה איזה בעיה בראש או משהו.. מה שהולך פה באמת מגעיל. אני לא נגד הומואים ובדרך כלל בעד. עם רובם אני לא מסתדר הכי טוב ועם חלק דווקא כן. גם אם חלק דוחים אותי אני לא רואה סיבה להרביץ להם או לנדות אותם הם עדיין בני אדם.
אני דיי בדיעה חלקית עם Omri_turbo - המצעד בירושלים ליד החרדים מבחינת המיקום הוא מוגזם וחבל שהרשו להם לעשות כך.

המשתמש החדש Fff - אתה קורע אותי מצחוק עם ההודעות שלך.. אבל זה דיי ברור שאתה עושה את זה סתם בכוונה גם התמונה ההיא ששמת סתם בשביל לעצבן אם אתה בעד המצעד תעשה את זה בצורה תרבותית במקום להיכנס ראש בראש ולעצבן.

אני רוצה רק שתדעו משהו, יש לי ידיד הוא טיפוס מאוד נחמד. וכן הוא הומו. הוא לא נראה הומו, נראה מאוד סטרייט, מתנהג כמו סטרייט אף פעם איאפשר היה לנחש עליו. הוא בחור מאוד טוב נשמה טובה עוזר לכולם... וגם כמובן שירת בצבא. הוא בעצמו לא אוהב הומואים שמחצינים את עצמם יותר מידי וקוקסינלים גם. אני לא רואה סיבה לבודד או להרביץ או לשנוא בחור כזה טוב שתורם לקהילה. עכשיו כל המשפחה שלו בסדר עם זה שהוא הומו. אבל שאבא שלו גילה את זה הוא הרביץ לו ואיים עליו שאם יראה אותו עם מישהו הוא יהרוג אותו. ובגלל זה הוא בורח מהבית...
ומאוד חבל שיש פה אנשים שיכולים להיות אבות כאלה כשיהיו גדולים

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק