ציטוט:
quote=shahaflol]איזה פוסט מטומטם זה.
|
הפוסט מטומטם?
כניראה שאתה לא מעורב במה שקורה היום בארץ אם אתה חושב שהנושא הזה לא מספיק חשוב בשביל דיון.
ציטוט:
בכל מקרה, זו זכותם לצעוד איפה שבא להם, גם אם אנחנו לא מסכימים איתם. אני באמת לא מסכים איתם ולדעתי זה מיותר לצעוד שם כי הרי הם אנשים רגילים, אז מה הקטע בלצעוד ולעשות דווקא? אבל תתפלאו, אני רוצה שהם יצעדו שם כמו גדולים.
|
זכותם לפי החוק,כרגע.
זה לא אומר שאנחנו צריכים לשבת ולא להתייחס בזמן שאנחנו רואים את הדבר הזה קורה,הזכות שלי להתנגד לזה שווה לזכות של אותו בן אדם לצעוד בתחתונים ברחבי העיר.
ציטוט:
אני רצה שהם יצעדו שם רק בגלל התגובה של החרדים,
|
למה? למה אנשים עושים את זה. למה אתם לא מבינים שאפשר גם לשנוא את החרדים וגם להתנגד לביזיון ולירידת ערכים בחברה!
מי אמר שבשביל להיות חילוני צריך לקבל כל דבר שזורקים עליך?
או שצריך להתנגד ל-100 אחוז מהדברים שהציבור הדתי תומך בהם?
זה פשוט ילדותי.
אתה יודע מה, תשנא 99 אחוז מהדברים שהציבור החרדי עומד מאחוריהם סבבה? נישאר לך עדיין דבר אחד שאתה יכול להסכים איתם וזה העניין שאנחנו מדברים עליו עכשיו.
ציטוט:
בודיבילדר, אתה פשוט אחד המפגרים שקיימים פה, תלמד לכתוב בלי שגיאות!!! זה פשוט הורג אותי לקרוא הודעות עם כל כך הרבה שגיאות כתיב, ועוד של מישהו טיפש וגזען. אני במקומך לא הייתי ממשיך להגיב פה רק כדי להסתיר את הטיפשות שבהודעות.
|
אני מבקש שלא תדבר ככה לחברי הפורום, זה שיש לבן אדם דעה שונה משלך זה לא אומר שהוא טיפש.
ציטוט:
ד"א הויכוח עם Fff ממש דבילי כי גם אם זה מישהו רציני מהפורום, זה שהוא מסתתר מאחורי משתמש אחר כדי שלא יזהו אותו זה כבר מוריד מהכבוד שלו, לדעתי. אני מציע לכם לא להמשיך להתווכח איתו כי זה סתם מיותר ויגרר לשטויות.
|
גם נכון.