צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-07-07, 16:52   #56
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
לשגיא יש את כל הפוטנציאל בעולם ,יש לו גנטיקה לא רעה (אני לא יעביר את דעתי על האישיות הטוענת שיפור שלו ,כי זה לא קשור עכשיו) ,הוא רק צריך להפסיק להיות אובססיבי לריבועים שלו בבטן
כוס אוחטוק לא ראיתי ריבועים רציניים בבטן שלי מאז גיל 17.5 (שנה וחצי יוצר געגוע לחיטובים) פרט לפרקים קצרים של חיטוב למטרת ריענון מערכות , ונחש מה ? לא אכפת לי ,כי זה למטרות של עליות איכותיות במסה.

צודק בהחלט.
בשביל זה אנחנו בבאדי בילדינג ולא בדוגמנות.
ריבועים?
אני יכול לשחק שש בש על הבטן שלי אם ארצה, כל ריבוע בצבע, אבל זה נורא משעמם לשמור כל הזמן על חיטוב ולא לעלות.
כשאני ארצה להראות ריבועים, לא יהיו הרבה אנשים בספורט שיציגו ריבועים באיכות כזאת, ומי שראה אותי על הבמה בקיץ האחרון יודע על מה אני מדבר.
אבל ריבועים במאסה? מה פתאום.
ותרשו לי לצטט את אמנון גאון בפגישתנו הראשונה בה הייתי טירון חטוב אש שלא מבין מה זה פיתוח גוף: "ריבועים בבטן? כל אתיופי יש לו ריבועים בבטן".

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט