צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-07-07, 16:37   #54
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
ארבל, ראשית רציתי לציין שאני מאוד אוהב להתווכח איתך בגלל שאתה עושה רושם של אדם אינטילגנט שמבין ואוהב את התחום.
יש לנו המון מחלוקות, אשמח אם נמצא זמן באחת התחרויות הקרובות לשבת לשיחה בארבע עיניים, ואגב אפשר כבר לדבר מידי פעם במייל.
אני תמיד נהנה להיות בקשר עם אנשים רציניים, הליצנים שמקיפים אותי כבר מעלים לי את הסעיף.
בדרך כלל יש לי הרגשה שאני מדבר איתם בניגרית והם עונים לי בספרדית.
רעבאק בחורות שמסיימות איתי עכשיו קורס מדריכי חדר כושר לא יודעות להבדיל בין בנאדם שמן לבנאדם שרירי, אין להן מושג באחוזי שומן, או ביובש של גוף.
זה דור המדריכים הבא.

עכשיו לעניין: מה זה אפילו "אתה"?
אינני סנגור של נאבא, אך זכור דבר אחד: אני הייתי בשני האיגודים, ראיתי את הדברים מתנהלים מבפנים, ככה שיש לי יכולת להשוות, ואולי אולי, רק אולי, אתה צריך לזכור שדברים שרואים מכאן לא רואים משם.
כמי שזכה באליפות הצפון מטעם אי אף בי בי, הייתי צריך לשבח אותם לכאורה, נכון?
דווקא בנאבא נתנו לי מקום שני, למרות שהרבה מאוד אנשים אמרו גם לפני וגם אחרי שהתחרות הייתה צריכה להיות שלי, אז מה? קיבלתי את זה באהבה והבנה - אפילו הצדקתי את השיפוט בפומבי.
אני תמיד מדבר לעניין, אני תמיד אומר את אשר על ליבי.
יש דברים לגבי אי אף בי בי, שאתה לא יודע.
אפשר לדבר על זה במייל, מה שנכתב בפורומים זה רק קצת הקרחון!
וכבר אמרתי לך, נאבא לא מושלמים, אבל אם נתנו מילה שיהיה כסף - אז יהיה כסף.
וזה לא פחות ממהפכה.
אחד כמו מאור לדוגמא, ייקח את הקטגוריה שלו ויוכל אחר כך לקחת את החברה לסוף שבוע באילת, כשרוב ההוצאות מכוסות.
אני חושב שזה דבר גדול, לשבת בבריכה באילת עם ערימות אוכל ושתייה ולהיות מבסוט מהחיים, אחרי כל הזבל שאכלת ארבעה חודשים.
זאת בעוד שהאלוף של אי אף בי בי שאכל מן הסתם לא פחות חרא ממאור, יוכל אמנם לנסוע לנופש - אבל הוא ישלם על זה מחיר מלא.

בנוסף יש לזכור עובדה שמשום מה אנשים נוהגים שלא להזכיר: נאבא לא גובה השנה אגורה אחת ממתחרים!
אצל אשר אני אישית שילמתי 500 שקל עבור הזכות להתחרות (ואל תבקש קבלה כי גם אני כבר ביקשתי ולא קיבלתי)!!

אי אף בי בי ככלל הוא איגוד מכובד, מוביל בעולם, ויש לו פוטנציאל גם בארץ - כאשר אני שב ומדגיש פה שתחרות בין ארגונים היא דבר מעולה שבסופו של דבר עושה טוב לצרכן.
אני לא בעד העניין של "למחוק את המתחרים".
מונופול זה רע, בכל תחום, והייתי כן מעונין לראות כאן שני איגודים חזקים שנלחמים על מתחרים. לצערי כרגע זה לא המצב, נאבא יוצר פער - ובצדק.
לבעיה הגדולה של אי אף בי יש שם ושם משפחה, וכשהאיש הזה יילך הבייתה אפשר יהיה לדבר אחרת.
אני מסכים איתך שהניהול של IFBB בארץ הוא קלוקל ,אבל הרעיון של לשלם כדי להיתחרות הוא לא בשמים ,כל עוד זה הולך למימון הפקה רצינית ולא לכיסו האישי של המארגן ,בNPC משלמים כדי להיתחרות ,והמקצוענים משלמים כל הזמן כדי לחדש את PRO CARD שלהם .

הבעיה בנאבא בארץ ?הוא לא צפוי ,וצריך גם לחשוב קדימה
בחור כמו עמית ספיר לא יתחרה בנאבא בכלל שאחרי זה הוא צריך את החתימה של מנהל IFBB כדי להיתחרות בחול בתחרויות שבאמת יכולות לסדר אותו . זה היתרון הגדול של להיתחרות בIFBB בישראל ,הסיכויים לתחרויות גדולות בחו"ל.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט