צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-11-05, 19:25   #64
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

אני מבין את המחשבה שלך, אבל... אף פעם לא תדע עד שתנסה.

כמה דברים לתקן;

לא אמרתי שABC, או ABCD לא עובדים... אם כמות הסטים והעבודה נכונים אז אתה תגדל, אבל לא כמו שאתה יכול.

"לעשות 5 סטים זה לא אימון בשבילי" - סטים זה לא אינדיקציה לכלום. גם כמו שלא כל קלוריה היא קלוריה, גם כן לא כל סט הוא סט. תנסה לבצע Rest Pause, לדוגמא; סקוואט 20 חזרות בRM 12 (ראה DOGGCRAP שעובד סט אחד על שריר). אני רוצה לראות מישהוא מסיים כזה סט וממשיך להפציץ.

אני גם לא אמרתי שפאמפ הוא לא הכרחי, בנוסף לזה שהפאמפ שאני מקבל מהתנועה האיטית של החזרות הוא עצום אפילו ב6 סטים.

בייספס וטרייספס מוזנחים?... מה פתאום, הם מקבלים בדיוק את מה שהם צריכים!. ההזנחה מתבצעת כשנותנים להם 10 סטים ומזניחים את המנוחה של השריר הקטן הזה. לגבי אנשים שצריכים דגש לידיים, ברוב המקרים התשובה לא תהיה להוסיף עוד סטים.

לגבי הוויכוחים שלי עם קרלוס. המצב כאן הוא שונה לגמרי, שיטות הכוח וfull body workout קיימות מתחילת הדרך, מה שהשתנה זה החומרים שגררו עמם אימונים שונים, את זה אתה צריך להבין.

מפתחי גוף מקצועיים לא מתאמנים ככה, זה נכון מאוד והסברתי לך למה.

אתה אומר שזה פשוט לא נראה לך הגיוני, לכן אתה לא מנסה... . בגישה הזאת המדע לא היה מתקדם לשום מקום, שום דבר לא נראה הגיוני. על Facisia streching שמעת?, זה מתיחות מטורפות שבאות להרחיב את המעטפת של השריר ובעצם מחליפות כמה סטים טובים (ע"פ מחקרים שבוצעו על muscle memory).
נשמע הגיוני?... לא כלכך, אך עדיין יש הסבר רציני מאחורי השיטה.

עומרי, אני מבין שזה נראה קצת מרתיע לרדת בכמות הסטים, כמות האמונים וכו' כדי לגדול יותר... הרי זה צעד די רציני. הייתי מבין אותך אם הנושא היה שיטה חדשה שאתה הראשון שמבצע, אך במקרה הזה, רבים עברו מABCD ל AB או AAA וראו גדילה הרבה יותר מהירה, אין לך כאן מה להפסיד!.
כולנו עברנו את החלוקה לשלוש, חלוקה לארבע וכו'... וכרגע מבצעים את התכניות הנ"ל, תנסה לפחות ואז תמתח ביקורת.

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט