יום אחד באתי למכון ואחד המתאמנים הרציניים שאיתם אני מיודד בדיוק סיים אימון והמכון היה ריק לגמרי(שבת בבוקר) אז התחלנו לדבר והוא הציע לי לעשות אימון אישי, זה היה אחד הימים האכזריים בחיי, התחלנו במתח 3 סטים 10 חזרות שבדרך כלל אני מוסיך מקסימום 10 קילו עליי, באותו אימון הוספתי 16 קילו אבל זה היה לחימום, אחר כך עברנו לטי בר ישר הלכתי למכונה של הטי בר, אבל הוא עצר אותי מיד לקח מוט חופשי שם בפינה ועל זה דאמבל, ופתאום הוא אמר לי "משוך" זאת הייתה הפעם הראשונה שעשיתי את התרגיל הזה חופשי(ואחרייה לא באו הרבה פעמים למרות שרציתי פשוט בעל המכון לא מסכים,המנייאק) , ולהגיד את האמת ככמעט ראיתי את אלוהים, עשיתי 12 חזרות איטיות איטיות שכל פעם שאני עולה אני נשאר 5 שניות למעלה וככה כל פעם אני רוצה לוותר אבל הוא על הראש שלי לא נותן לי לוותר,אמנם המשקל לא היה ענק אבל כמעט והקאתי באותו יום.
אחר כך שחשבתי שהכול נרגע וחשבתי שהולך להיות אימון קליל מעכשיו הלכנו לפולי העליון, בדרך כלל הייתי עושה 70 קילו ככה אבל הוא ישר סתר את דבריי ושם על 80 קילו וככה התחלתי לרדת והשגעתי לשש חזרות אמרתי די! אבל הוא אמר יש עוד 4 אמרתי אני לא יכול, אבל הוא המשיך וצעק עד שלבסוף עשיתי עוד 5! וככה היה בערך עוד שני סטים,
אחר כך עשינו סופר סט מטורף, לקחנו דאמבל ועל הספה עשיתי 6 חזרות עם משקל גבוה ושכבר הייתי גמור וחשבתי זהו, הוא הריץ אותי לקצה השני של המכון ועשיתי בנט רואז 10 חזרות איטיות איטיות אומנם לא משקל גבוה שוב אבל הרגשתי את הדם שלי עולה כל חזרה וחזרה, וככה עשינו עוד שני סטים, וזהו זה היה האימון הכי חזק שלי אומנם המשקלים לא היו בשמיים אבל בגלל העבודה הנקייה , בחירת התרגילים,והדירבון מצד אותו מתאמן נשארתי יום אחריי זה בבית ושלושה ימים לא הלכתי למכון
|