צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-07-07, 10:02   #31
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלDaniel-Barak

היה לי אימון רגליים אדיר ביותר, זה היה אימון רגליים אחד לפני האחרון שעשיתי, לפני שהפסקתי להתאמן... בחיים לא היה לי דבר כזה!
עשיתי את אותם התרגילים שאני עושה בד"כ באימון רגליים: סקואט, לג פרס, דדליפט רומני, כפיפת רגליים במכונה והרמת תאומים בסמית', רק שלאימון הזה באתי מלא אנרגיות שלא נגמרו ולו לרגע במהלך האימון, ובהרגשה שבשום אימון לא הייתה לי. נוסף על כך, הרמתי משקלים שלא הרמתי בחיים, תוך שמירה על טכניקה נכונה ותנועה אקצנטרית של 2 שניות. חוצמזה, המאמן במכון שאני מתאמן בו שיודע לשמור בסקוואט היה ושמר לי היטב, ככה שלא פחדתי לעשות ת'תרגיל, ולכן הרשתי לעצמי להתפרע עם המשקלים, מה שנגמר בפאמפ אדיר, עד כדי כך שכשהחזרתי את המוט לכלוב בסט האחרון, נפלתי לרצפה (על התחת) ואז נשכבתי על הגב עם כל הזיעה, מרוב שלא יכלתי לעמוד יותר!
אחרי הסקוואט עשיתי 2 סטים של 10 חזרות בלג פרס, כדי להשלים את המזוכיזם...

אח"כ המשכתי בדדליפט רומני, כמובן שעם משקל יותר ממה שאני עושה אחרי שאני מסיים ת'סקוואט, וההאמסטרינג החלו לצעוק "שמע ישראל"...

גם בכפיפות ברכיים עשיתי 2 סטים של 10, תוך כדי הרגשה עילאית של כאב בהאמס חחח

תרגיל אחרון היה הרמת עקבים בסמית', ופה שילבתי דרופ סטים... עשיתי 3 סטים, כאשר כל סט הוא 8 חזרות במשקל כבד (לי) וממשיך לדרופ סט של 7 חזרות במשקל בינוני... כאן גם עשיתי ירידה איטית ממש של 3-4 שניות, כדי לשרוף ת'תאומים... בסיום הסט האחרון לא יכלתי לעמוד!

בשוראה התחתונה עם כל האנרגיות שהיו לי (ה' יודע מאיפה זה בא פתאום) באתי לאימון רגליים של החיים שלי... משקלים אני לא אומר כי זה לא רלוונטי, מה שחשוב זה שאף פעם לא הרגשתי ככה באימון, ולא רק מבחינת ההרגשה של העבודה על הרגליים!