פורסם במקור על ידי arbel2
אוקיי ,האימון הכי קשה שהיה לי בחיים ,היה דווקא אימון כתפיים
בזמנו היה לי שותף אימונים סדיסט קצת יותר ממני (הושפעתי ממנו לרעה ורכשתי את הדפיקות שכל באימונים שמלווה אותי עד היום חח ) ואימון כתפיים אחד עשיתי טעות קשה והרגזתי אותו מאוד ,תגובתו למשפט הטיפשי שלי ? " היום אתה יוצא הביתה באלונקה " ,אמר ועשה
התחלנו בלחיצות עם דאמבלים ,לא משקלים בשמים ,אבל חזרות לפי ספירה , להיתפוצץ למעלה ,ונטגיב של 5 שניות , לעשות כמה חזרות בודדות של זה זה לא נעים ,והבן :):):):) החליט שאנחנו עושים סטים של 12 , אחרי 4 סטים כאלו ,כבר התחלתי להרגיש את הפעימות לב בכתף שלי (תמיד סימן טוב)
התרגיל הבא היה הרחקות לצדדים ,ושוב אותו נוהל , להיתפוצץ למעלה , ונגטיב של 5 שניות ,בסט הראשון המשקל היה די מכובד ,אבל מסט לסט נגמרה לי האנרגיה ובסט האחרון הישתמשתי במשקולות הקטנות של ה5 קילו (הוא צחק עליי שבוע על זה )
תרגיל שלישי היה כתף אחורית במכונה ,בצורה של מה שהוא קורא לו "סט מטפס " שלושה סטים כאשר כל סט מפורק לשלוש ,כל חלק הוא 10 חזרות , וכל חלק חדש מתחיל ב10 ליברה יותר משקל מהחלק שלפניו ,וכל סט מתחיל בעשרה ליברה יותר כבד ממה שהסט הקודם התחיל ,שואה אטומית לכתף האחורית ורציתי פשוט לבכות באמצע הסט האחרון
תרגיל אחרון היה כתף קידמית עם מוט אולימפי קצר , ממש מעט משקל ,אבל כמה חזרות שאתה יכול לעשות עד לכשל מוחלט ,וההגדרה שלו הבחורצ'יק הזה לכשל זה לא כשאתה לא יכול להשלים יותר חזרות נקיות ,אלא כשאתה לא יכול להזיז יותר את היד
מיותר לציין שאחרי האימון הזה לא הצלחתי להרים את היד כמעט שלושה ימים חחח
רציתי להקיא את הנשמה שלי אחרי זה .
|