ציטוט:
פורסם במקור על ידי tuberosity
חחחחחחחח אתה מחפש אצלי טעויות ילד?
אני בכלל לא כתבתי לך...
אני אומר שאני לא דוגל בטיבעיות בספורט אך אין זו סיבה בשביל לא להעריך את התוצאות שניגרי ענק הגיע אליהן, מגיע לו כבוד, בכך שהוא לא מפנה עורף לעקרונות שלו עצמו ומתחיל "להזריק בתחת" בשביל להצליח להתחרות נגד מתחרים אחרים.
ציטוט ממך אם תרשה
מצד אחד אתה מפסיד שריר בחיטוב אבל מצד שני לצבור כמה שפחות מאסה במאסה..
וכבר העובדה שאתה אומר שעליה נקיה כביכול טובה ותר היא שגויה
מזה השטויות האלה? אני אומר שאני בעד לצבור כמה שיותר שריר עם כמה שפחות שומן (עליה נקיה).
ומי אתה שתחליט שעליה נקיה היא שגויה?, אמרתי שלכל אחד יש דרך אחרת, ואמרתי את דעתי ואת השיטה בה אני דוגל, אני לא מנסה למשוך את תצומת ליבך או לזכות בהסכמתך כי אתה לא מענין אותי.
ומי הסביר לי?... למה אתה חושב שמי שהסביר לי יודע יותר ממני? או בעל נסיון יותר רב ממני?
... אני נשאר על דעתי כי זה מה שעובד בשבילי הכי טוב... והצגתי את דעתי פה, זו דמקורטיה לא?
אין לך זכות לצטט את ההודעה שלי ולפנות אלי בזלזול
|
ווווווואאאאאאאאאאאהאאאאאאאאא
אחי תשתה כוס מים קרים,אני לא באתי חס וחלילה להוריד ממך או משהו,אני לא מבין מה אתה מתנפל
זו לא דרך לנהל דיון תרבותי
נתחיל מזה שבכלל לא התכוונתי להישמע מזלזל,פשוט היו משפטים שראיתי בתגובה שלך שלדעתי עמדו בניגוד אחד לשני,אתה יכול לאהוב את זה או לא,וכל עוד אתה לא מנהל פה אתה לא תגיד לי איזה הודעה יש לי זכות לצטט
מכיוון שזה פורום וכל הודעה שמתפרסמת ניתנת לקריאה ע"י כלל חברי הפורום,עליך לצפות שיחד עם תגובות חיוביות יש מצב שתקבל תגובות שליליות על הודעות שלא עולות בקנה אחד עם דעותיהם של שאר חברי הפורום
בנוגע לעליה נקיה או מלוכלכת זה כבר תלוי בכל אחד ואינדיבידואלי ,אני אישית בראש של לעלות מלוכלך ולחטב,כמובן עם הצבת גבול ל"מלוכלך",אם אתה נהנה ומסתפק מלעלות "נקי" אז שיבושם לך,זכותך,ד"ש לשגיא גרשגורן