ניגרי ענק, ראיתי תמונות שלך באתר וגם ראיתי אותך מתחרה שנה שעברה ואני מוכרח לומר שבשביל טיבעי אתה אחד הגדולים, אכן מרשים וכל הכבוד על הנחישות לא להתפטות לסמי ספורט... בכל מקרה אני אישית לא דוגל בטיבעיות בקרב מפתחי גוף כי זה בסופו של דבר כשמגיעים לרמה מסוימת (של תחרותיות) חלק בלתי נפרד מהספורט ...
ואני חיב שלא להסכים עם כל הקטע של האופ סיזן... מתחרה מקצועי בעל נסיון וידע יעדיף להישאר כמה שיותר נקי במשך השנה ... במיוחד כזה שמתשמש בסטרואידים אנאבוליים (ארומיטציה היא פי כמה וכמה יותר קשה ככל שיש לך יותר שומן)... כל אחד והשיטה שלו בסופו של דבר, אבל ההצעה הכי טובה לכל המתחרים ובכלל דרך חינוך בעלי פוטנצאיל להיות מתחרים היא על ידי מסירות ומסירות פירושה לאכול לפי תפריט מסודר במשך השנה ורצוי תפריט של מכין מקצועי כגון דודי ששון למשל...
עליך לנסות להישאר כמה שיותר נקי בכדי גם להפסיד כמה שפחות שריר בזמן החיטוב, ככל שתהיה שמן יותר יהיה לך יותר קשה להתחטב ויקח לך גם יותר זמן, ולהיות על מאזן שלילי לאורך זמן זו קטסטרופה, לך במיוחד היתי ממליץ ללכת על מסה נקיה בלי להפסיד שום ארוחה ושום אימון ,מכיון שאתה טיבעי וכשאתה עוד טיבעי אז בחיטוב (ברוב המיקרים) הקורטיזול יחגוג אחי.
אל תבין לא נכון, אני לא שולל את השיטה שאתה דוגל בה אבל אני מעריך יותר את השיטה השניה של עליה נקיה מהסיבה שצינתי למעלה.ואני גם לא מסכים איתך על זה שאין התקדמות בלי להשמין.
בסופו של דבר יש אנשים כגון לי פריסט (אחד מפתחי הגוף הכי מרשימים בהיסטוריה לפי דעתי) שאין להם בכלל בעיה להתחטב מהר, הוא ידוע בזה, אבל ההצעה לקהל הרחב תהיה לא להגזים ולא לעלות מ15% כל האופ סיזן, זה גם הרבה יותר בריא, ובספורט שלנו מי כמוך (מתחרה) יודע שזה ספורט שהוא ממש נזק בריאותי...
|