צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-07-07, 01:54   #67
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איתן הסוס
זה היה מאז ומתמיד, אבל סתם עלה לי עכשיו כל הבאסה על הפורום..

מאז שהוקם הVIP כולם חשבו שאם הם ישיגו מוניטין הם יגיעו לVIP, התחילו לסחוט ולחלוב מוניטין שזה פשוט גועלי.
פותחים פוסט ובסוף "מוניטין אם אהבתם!
כל יום היו פוסטים של חליבת מוניטין שזה פשוט הגעיל אותי.
זה על קצה המזלג אני עייף מת אין לי ראש לרשום עכשיו..

אחר כך התחילו כל הקבוצות המעפנות האלה של לוחמה בנובים וכל השטויות האלה, אז בסדר, דבר טיפשי, מקטינים ראש.
אבל אז התחלתם מסחר מוניטין, עושים העברות מוניטין, אני פתאום מוצא לעצמי במוניטין אנשים שנתנו לי מוניטין כי גם להם קוראים איתן, וגם להם יש היקף זהה לשלי וכי יום יפה בחוץ.(הרי ברור שהם נותנים רק כדי שאני אחזיר להם, לא לקחת את זה אישית מי שנתן לי את זה, זה רק כדי להבהיר כמה הפורום התפגר והתמכר למוניטין)
מה שאני מנסה להגיד זה שהערך של המוניטין ירד, לא אכפת לי באמת ממוניטין, אבל זה מראה כמה שהפורום התחיל להיות מבוסס על מוניטין.
מה גם שהקבוצות האלה הפרידו את הפורום והרחיקו ממנו את סיקס פאק שהיה אחד התורמים הגדולים לפורום.

הסתכלתי בפורום אימונים על הודעות ישנות, אשכרה היו פעילים פה! גלT, טקימה,גולן,עומרי,דניאל ברק,רןZ ויש עוד מלא..
היום חוץ מלצחוק על נובים בקושי עונים פה בפורום אימונים, אני חושב שיש פחות מ10 שמגיבים שם.

יש עוד אבל לילה ואין לי זין לרשום.

עכשיו מישהו יגיד לי שאני מוזמן ללכת, אני לא רוצה ללכת, אני בסך הכל אומר שהרמה בהחלט ירדה.
אשכרה, אני מה זה מתגעגע לדיונים שלנו עם גיימר, עומרי, שי, סיקס פאק וכל החבורה הנפלאה הזאת... הם באמת אנשים שכאילו אפשר להגיד עליהם שממש נהיו חברים שלך מהפורום. בזמן האחרון הפורום עובר את אחת מתקופות השפל שלו... אנשים רציניים כמו האנשים הנ"ל פשוט לא שמו זין על מייקל לואיס ודומיו.

איתן, אני עכשיו נותן לך מוניטין על המלים היפות שאמרת. אתה יכול לא להחזיר לי. ולמרות שזה לא ממש מזיק שנותנים לך סתם מוניטין - זה די מעצבן ששולחים לך מוניטין סתם, אומרים לך "תחזיר אם בא לך" ובעצם מאלצים אותך להחזיר. אם אתה לא מחזיר אתה ישר נכנס לרגשות אשם...

שמישהו יגיד לי ברצינות - מה יש לי למשל לקנא במייקל לואיס? כסף היום יש לנו במשפחה, לא חסר לי כלום, מעריצות ומצלמות אני לא צריך, אני שוקל איזה 15 קילו יותר ממנו על בערך 9 ס"מ פחות בגובה ואחוז שומן לא גבוהה (יש אפילו תמונות להוכחה)... מה?!?! להיות מפורסם זה לא כזה גן עדן כמו שכולם חושבים. גם אם אני הולך להתקדם באיזשהו תחום ברצינות (אולי אפילו בספורט) אני ממש לא רעב לפרסום.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט