צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-07-07, 00:39   #12
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איתן הסוס
זה היה מאז ומתמיד, אבל סתם עלה לי עכשיו כל הבאסה על הפורום..

מאז שהוקם הVIP כולם חשבו שאם הם ישיגו מוניטין הם יגיעו לVIP, התחילו לסחוט ולחלוב מוניטין שזה פשוט גועלי.
פותחים פוסט ובסוף "מוניטין אם אהבתם!
כל יום היו פוסטים של חליבת מוניטין שזה פשוט הגעיל אותי.
זה על קצה המזלג אני עייף מת אין לי ראש לרשום עכשיו..

אחר כך התחילו כל הקבוצות המעפנות האלה של לוחמה בנובים וכל השטויות האלה, אז בסדר, דבר טיפשי, מקטינים ראש.
אבל אז התחלתם מסחר מוניטין, עושים העברות מוניטין, אני פתאום מוצא לעצמי במוניטין אנשים שנתנו לי מוניטין כי גם להם קוראים איתן, וגם להם יש היקף זהה לשלי וכי יום יפה בחוץ.(הרי ברור שהם נותנים רק כדי שאני אחזיר להם, לא לקחת את זה אישית מי שנתן לי את זה, זה רק כדי להבהיר כמה הפורום התפגר והתמכר למוניטין)
מה שאני מנסה להגיד זה שהערך של המוניטין ירד, לא אכפת לי באמת ממוניטין, אבל זה מראה כמה שהפורום התחיל להיות מבוסס על מוניטין.
מה גם שהקבוצות האלה הפרידו את הפורום והרחיקו ממנו את סיקס פאק שהיה אחד התורמים הגדולים לפורום.

הסתכלתי בפורום אימונים על הודעות ישנות, אשכרה היו פעילים פה! גלT, טקימה,גולן,עומרי,דניאל ברק,רןZ ויש עוד מלא..
היום חוץ מלצחוק על נובים בקושי עונים פה בפורום אימונים, אני חושב שיש פחות מ10 שמגיבים שם.

יש עוד אבל לילה ואין לי זין לרשום.

עכשיו מישהו יגיד לי שאני מוזמן ללכת, אני לא רוצה ללכת, אני בסך הכל אומר שהרמה בהחלט ירדה.
מסכים אחי..
ולהפך אנשים כמוך צריכים פה ונכון צריכים לנקות לכולם את השפיך מהעיינים לכל הצבאות האלה..
זה סתם שטויות וחרבנה לא יותר מזה.
ואתה לא הולך לשומקום שמעת?טוב שיש אנשים שרואים תמציאות :}

דבר אחד אני לא מסכים איתך בקשר למוניטין אולי זה אצלי פחות.
אני לאנ ותן חשיבות אמיתית למוניטין אולי בתגובות שלי ראיתם מה תודה תביא מוניטין זה בשביל הצחוק ולאיותר מזה.
אני לא רואה חשיבות רבה של מוניטין ולא איכפת לי מזה כלכך
לכן אני מחלק לכולם שיהנו עם זה אם זה מה שעוזר להם לישון בלילה ושלא יתחילו להיות פה מריבות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט