צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-11-06, 19:28   #40
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
תכ'לס אחי שאני חושב על זה אין יותר טוב מזה, בהתחלה שיקנה כל יום יומיים קופסא הוא בא איתה לבצפר מוציא אותה בהפסקה כולם קופצים עליו תביא סיגריה תשאיר לי חצי תביא שאכטה תוך יומיים הוא הופך לאורח הכבוד במחששה, והדרך מהמחששה לחבר'ה "הפופולרם" קצרה.
רק תשתדל לא להתמכר כי חבל על הבריאות,,, בכלל עם אתה בנאדם חכם ולא אהבל כמוני אז תזרוק את העצות שלי בנושא בצפר לפח.
זה הדבר האחרון שהוא רוצה להיות... הפראייר שלוקחים ממנו סיגריות
זה אומנם מושך צומת לב אבל זה לא שווה כלום

תקשיבו לי:
יש אצלנו ילד מתלהב שהתחיל לעשן רק כדי להיחשב "ערס" ועשה עגיל מתחת לשפה רק כדי להיות "מגניב" ומתחיל לדבר כמו ערס ומתחיל להיות "עבריין"
זה ילד קבוע שאני רואה אותך אני נותן לו את הלחיצת יד המפורסמת שלי ומכאיב לו במשך דקהה-שתיים עד שהוא על הרצפה ואז מביא לו כאפה! לכאלה ילדים צריך להרביץ לא לחננות!
וחבר שלי משתמש לו בקופסאות סיגריות על בסיס יומי. קיצר זאת לא הדרך להיות פופולרי.

ואני אומר את זה כי גם אני הייתי קצת ככה, לא ממש כמוהו אבל קצת.. ניסיתי להיות אדם שלא אני.
בכיתה ט' התחלתי להשתנות וכולם אוהבים אותי בביצפר ואין אחד שלא מכיר אותי.

בקיצור לא יודע אם הגעתי לאיזשהי פואנטה רק אל תעשה מה שRAN אמר לך כי גם אם תקבל תשומת לב לכמה שבועות היא תהיה שווה ל-0! אנשים צריכים לכבד אותך ולהעריך אותך בגלל מי שאתה ולא בגלל קופסת סיגריות.

המפתח לפופלריות זה ביטחון עצמי, עם בנות, עם חברים עם כל העולם.
יש אנשים שנולדים בלי, ושמנסים להראות שכן יוצא להם "לא" עוד יותר גדול. דברים לא אמיתיים אצל אנשים שקופים! בגלל זה אני מתעצבן על ה"ערסים צעצוע" ולא על החננות שלפחות לא משחקים אותה.

בקיצור, תעשה מה שאתה יכול כדי לשפר את הביטחון העצמי שלך, זה הדבר הכי חשוב בחיים! לא לימודים לא כסף לא כלום, המפתח להצלחה זה ביטחון עצמי ואינטלגנציה רגשית.
זה לא משנה מי אתה או איך אתה נראה, זה משנה איך אתה מרגיש לגבי עצמך.

תתאמן, תתיפיף, קנה בגדים יפים תעשה מה שאתה צריך כדי להעלות את הביטחון שלך.

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק