טוב לפני שלוש וחצי שבועות סיימתי חיטובון אז ירדתי קצת ובגלל שבחרתי כרגע להתבסס על אימון לינארי דמוי Hst,עוד לא בדקתי את טווחי החזרות הנמוכים החדשים שלי במסה, אז אלה הישנים...
רגליים: יש לי ברך דפוקה ברגל ימין שפשוט קורעת אותי מכאבים במידה ואני עובד עליהן, אז אפשר להגיד שאני די מושבת בהן כבר המון זמן, לפני שנפצעתי הייתי עושה בסקווט 100 קילו ב5 חזרות ...
ידיים:
כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט W בשיא הקודם עשיתי חמישיה עם 26.75 כל צד(אחיזה צרה), עכשיו אני לא יודע.
לחיצה צרפתית, בלי שיפוע הrm5 בשיא הקודם היה בערך 30-32.5 כל צד(ירדתי בסט השני). כרגע עם שיפוע שלילי 30 זה הrm10 שלי.
גב:
טיבר חופשי, תלוי מאוד בזוית של הגוף- המקסימום שעשיתי הוא 5*120 ולא לכשל אבל לא כלכך נמוך.
פולי עליון-בשתי האחיזות סיימתי עד היום בקלות את כל המכונות שנתקלתי בהן. בשיא הקודם הייתי עושה 5 חזרות מתח עם עוד 65 קילו עלי (ועוד בסביבות ה90 קילו של משקל גוף, ידיים באחיזה רחבה כשאני מקפיד, שכשהזרוע בקו של הכתפיים, הזוית במרפק היא 90 מעלות) . אחיזה ברוחב כתפיים אני לא עושה, אבל אני כנראה מרים הרבה הרבה יותר.
חזה :
בלי שיפוע בשיא 5*147.5 .בחיטובון , מישהו עשה לי ביטצינג ,אז לא התאפקתי והרמתי מקס ,אז ירדתי איזה 5 קילו, ואני מקווה שאני יחזור.
עליון ,המקסימום שניסיתי ב5 חזרות היה110 , לפני אימון עשיתי 10 של 105 קילו ועוד לא לכשל אז אני מניח שלפחות בזווית הזאת כבר התחזקתי(הrm 10 שלי ברגיל נשאר משום מה 120).
כתפיים(די חלש בגלל פציעות):
אחרי שאני נכנס לזה קצת, אני עושה לחיצת כתפיים עם דאמבלים של 30 קילו כל צד ב10 חזרות.
ציטוט:
המשקל הוא האמצעי, לא המטרה!
|
כוח לא יכול להיות מטרה ? אולי בשבילך זה נכון, לא חייב בשביל אחרים...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
במשקלים כבדים צ'יטים זה לא כזו מילה גסה.
|
אבל רק ציטינג לא פוצע...
במשקלים גבוהים אם אתה עובד בצורה פוצעת אתה גמור. צריך רק להזהר מקשת מוגזמת בגב, זה הציט היחיד שיכול לפצוע רק אחרי שנים.