ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
כל מי שפעיל "בקטנה" בפורום, נכנס סתם כדי לפטפט - אוהב את התחום מרחוק, ולא משקיע בו יותר מאשר בתחביב זניח - לגיטימי וסביר שהוא לא יקריב ערב כדי לראות תחרות, למרות שגם במקרה הזה נראה לי קצת תמוה, כי סך הכל מדובר בערב אחד, וזו גם חוויה והזדמנות לפגוש ולראות אנשים.
בכל זאת, נניח שאני מבין.
לגבי החברים הפעילים מאוד בפורום - שמחשיבים את עצמם מפתחי גוף - ומתכוונים לוותר על ערב שמתקיים פעם בשנה שהוא אירוע השיא בבאדי בילדינג הישראלי - לדעתי מדובר פשוט בליצנות.
רעבאק זה כולה ערב אחד, זה סך הכל 50 שקל הוצאה.
אדם מוציא מאות שקלים בחודש על תוספי מזון ומנוי לחדר כושר, מקדיש שעות לטיולים בפורום המתמקד בנושא - וביום המכריע הוא נשאר בבית?!
אני פשוט לא יכול להבין את זה, אין לי שום הסבר הגיוני או מתקבל על הדעת לעניין כזה.
אחר כך אותם אנשים עוד מרהיבים עוז להגיב ולנתח ולהעביר ביקורת ויש ביניהם עוד כמה שחוצפנים עד כדי כך שהם יגידו שלא הייתה רמה - מבלי שטרחו בכלל להיות במקום.
פשוט לא יאומן.
אני כמובן אגיע לשתי התחרויות, אין פה בכלל שאלה, ולדעתי יבואו איתי עוד כמה ח'ברה מהמכון של אופיר וכמובן השותף של אלכס.
נתראה שם עם כל האנשים הרציניים, זו תהייה חוויה לא נורמאלית, פשוט כיף טהור.
אפשר גם אחר כך ללכת לאכול משהו יחד, נביא מצלמה, נדבר, יהיו קטעים.
איך אפשר לוותר על דבר כזה?
גלעד אתה עובר ימים קשים מאוד ואין מי שמבין אותך יותר ממני.
אני שם לב שקשה לך, אל תישבר!
עוד קצת, עוד מעט ואתה תאכל עד שימאס לך, אל תדאג, הדברים הטובים לא הולכים לשום מקום.
תעביר אותה, בקטנה, עברת כל כך הרבה - עוד קצת ואתה אחרי זה.
ואם אתה צריך משהו אתה יודע את המייל שלי.
|
אני כמו שציינתי כבר ירד לי קצת הקטע של הפיתוח גוף אני מבקר בפורום כדי לפטפט קצת עם חברים אבל זה לא קשור מי שגורם לכך שיירדו עליו ויעבירו עליו ביקורת אז שיעשו את זה.
אני לא מבין מה איכפת לך כלכך שילדי אינטרנט ימתחו על מישהו ביקורת.
דבר שני מישהו שממש אוהב פיתוח גוף לא חובה שיבוא יש אנשים שיש להם אילוצים אחרים,עבודה,משפחה. בעיות כלכליות שבגללן אנשים לא יכולים לבוא לא לכל אחד יש עודף של 50 שקל אתה מבין למה אני מתכוון?
ואתה צודק אני לא יבוא כי הפיתוח גוף אצלי קצת ירד וגם כשהייתי מתאמן רציני הוא היה כתחביב ולא השתלט לי כלכך על אורח החיים שלי ועזוב אותך השתלט גם לא קראתי לו אורח חיים בשבילי זה היה לפרוק מתחים ולהיראות טוב ליהנות מ2 העולמות.
בכל מקרה אם החבר'ה היותר רציניים שממש רואים בפיתוח גוף כאורח חיים והכל שילכו ושיהנו ושייצגו את ישראלבודי בכבוד.
אני מאחל בהצלחה לכל המתחרים ולכל הצופים שזה אומר אתה גלעד ולכל השאר.
אל תשכחו להביא תמונות שלכם ביחד!!
ISRAELBODY 4 EVER
במילה אחת אתה מלך.
|
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב