צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-07-07, 21:42   #8
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
כל מי שפעיל "בקטנה" בפורום, נכנס סתם כדי לפטפט - אוהב את התחום מרחוק, ולא משקיע בו יותר מאשר בתחביב זניח - לגיטימי וסביר שהוא לא יקריב ערב כדי לראות תחרות, למרות שגם במקרה הזה נראה לי קצת תמוה, כי סך הכל מדובר בערב אחד, וזו גם חוויה והזדמנות לפגוש ולראות אנשים.
בכל זאת, נניח שאני מבין.

לגבי החברים הפעילים מאוד בפורום - שמחשיבים את עצמם מפתחי גוף - ומתכוונים לוותר על ערב שמתקיים פעם בשנה שהוא אירוע השיא בבאדי בילדינג הישראלי - לדעתי מדובר פשוט בליצנות.
רעבאק זה כולה ערב אחד, זה סך הכל 50 שקל הוצאה.
אדם מוציא מאות שקלים בחודש על תוספי מזון ומנוי לחדר כושר, מקדיש שעות לטיולים בפורום המתמקד בנושא - וביום המכריע הוא נשאר בבית?!
אני פשוט לא יכול להבין את זה, אין לי שום הסבר הגיוני או מתקבל על הדעת לעניין כזה.
אחר כך אותם אנשים עוד מרהיבים עוז להגיב ולנתח ולהעביר ביקורת ויש ביניהם עוד כמה שחוצפנים עד כדי כך שהם יגידו שלא הייתה רמה - מבלי שטרחו בכלל להיות במקום.
פשוט לא יאומן.

אני כמובן אגיע לשתי התחרויות, אין פה בכלל שאלה, ולדעתי יבואו איתי עוד כמה ח'ברה מהמכון של אופיר וכמובן השותף של אלכס.
נתראה שם עם כל האנשים הרציניים, זו תהייה חוויה לא נורמאלית, פשוט כיף טהור.
אפשר גם אחר כך ללכת לאכול משהו יחד, נביא מצלמה, נדבר, יהיו קטעים.
איך אפשר לוותר על דבר כזה?
גלעד אתה עובר ימים קשים מאוד ואין מי שמבין אותך יותר ממני.
אני שם לב שקשה לך, אל תישבר!
עוד קצת, עוד מעט ואתה תאכל עד שימאס לך, אל תדאג, הדברים הטובים לא הולכים לשום מקום.
תעביר אותה, בקטנה, עברת כל כך הרבה - עוד קצת ואתה אחרי זה.
ואם אתה צריך משהו אתה יודע את המייל שלי.
אני יגיע לשם גם ברגל אם צריך שנה שעברתה נסעתי עד חיפה מחולון אם רק חודש ניסיון על הכביש (ללא מלווה) בישביל להגיע לתחרות ולעודד את המתחרים של ישראלבודי בניהם עומר ולהנות מהתחרות.
וניגרי אחי, בקשר אלי אני בחיים שלי לא תארתי לעצמי שדילול מלח זה כזה סבל לא איכפת לי מהאירובי והאימונים אני עושה פעמיים ביום אירובי +אימון+עבודה 6 פעמים בשבוע וגם ביום מנוחה עושה אירובי ללא אימון זה לא מפריע לי מה שכן התזונה דפקה לי את המוח אני היום באתי הבייתה נשכבתי על הריצפה בסלון איזה רבע שעה והייתי עייר אבל פשוט אני מותש ולא ידעתי מה ניסגר איתי כל היום עייפות,דכאון,עצבים שוכח כל דבר ומבואס על עוד דברים אישיים רק חודש וזה ניראה לי הולך להיות כמו שנה
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט