אשכול: סקוואט
צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-07-07, 12:14   #39
Rm3
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
בקשר לירידה מתחת ל-90 מעלות - כתבתי מה שידוע לי מ - Starting Strength וממה שעידן הסביר פה בכמה הזדמנויות. תחליטו על מה נסגר, ואני אערוך את ההודעה אם צריך. אתמול עשיתי סקוואטים והיום ההאמס תפוסים. או שאני עושה משהו לא נכון, או שהם באמת עובדים באיזשהי צורה.

הקשתה, קעירות לאיזה צד? אם אתה מכופף את הגב זה לא טוב, אם אתה דוחף חזה וישבן החוצה ונוצר קימור בגב זה מצוין, זה מה שצריך להיות.
כדי לעלות למעלה אתה צריך לדחוף את הרצפה עם כפות הרגליים. תדחוף מהעקבים, אם אתה דוחף מהבהונות אתה נשען קדימה, מאבד יציבות וכו' וזה לא טוב. צריך להיות יציב על הקרקע והעברת הכח מהעקבים (או ממרכז כף הרגל, אבל לא מהבהונות) מאפשרת זאת.
בקשר לשרירים שאתה מרגיש - אצלי זה משתנה. באימונים האחרונים אני מרגיש את ההאמס ביום למחרת. היו פעמים שהרגשתי את הגלוטאוס, את שרירי פנים הירך, את הארבע ראשי...
תעבוד לפי הטכניקה, אני מניח שמה שייתפס זה כנראה השריר שפחות מפותח אצלך.

לעידן יש פלטפוס, אבל אני לא זוכר את ההסבר שלו בנושא. בעקרון כדאי לעבוד עם נעל שיש לה סוליה שטוחה וקשה. אני אישית מוריד את נעלי הספורט ועובד יחף (עם גרביים). במקרה שלך אולי עדיף לשים מדרסים שיתמכו בקשת כף הרגל, כמו מדרסי "גבס" שמנפיקים בצבא לבעלי פלטפוס.
אבל עדיף לחכות לתשובה של עידן.
תודה אחי, אכן הקימור בגב הוא כלפי חוץ, אז אם זה טוב סבבה
עריכה:
מצאתי באתר של לייל נושא עם קישורים לסרטונים ביוטיוב על כל מיני עקרונות וטיפים לסווקאט טוב
http://www.bodyrecomposition.com/for...ad.php?t=24531
בסרטון הראשון הוא מדבר בדיוק על הקימור הזה בגב...
Rm3 מנותק   הגב עם ציטוט