צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-07-07, 01:05   #17
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eranabras
אתה ממש בלוק...
זה שהקריאטין מגביר את היכולת הגוף לייצר חלבונים זה לא אומר שהוא מעלה לו את רמת החלבונים לכזאת רמה שהוא לא יצטרך לצרוך אותה מהמזון שלו/אבקת חלבון!!! אתה חושב שאם הוא יקח קריאטין אז רמת החלבון שהוא אמור לצרוך כדי ליצור מסת שריר נאה תבוא לו רק מהקריאטין?! אז אתה טועה ובגדול!!
בנוסף ידוע שאם תצרוך את הקריאטין לדוגמא עם פחממות זה עוזר לכניסה יותר מהירה של הקריאטין מהדם לתוך השריר אז מן הסתם שלתזונה יש פה אפקט חזק!!
לעומת אבקות אחרות כגון אבקת חלבון או גיינר, הקריאטין הוא ממש לא תוסף תזונה!! הוא לא מחליף ארוחה וזה לא יתן לך אפקט ממשי אם לא תהיה לך תזונה נכונה!!!
אז אל תשחק אותה פה מבין...ומנסה לזלזל במה שאומרים פה..
תקרא קצת ואחר"כ תבוא בשאלות קיטבג
יום טוב!
בוא נתחיל מזה שתוסף תזונה לא אמור להחליף ארוחה, הוא אמור לתסף לארוחה, כשמו כן הוא - תוסף תזונה. אם הוא היה מחליף ארוחה היו קוראים לו... "מחליף ארוחה".

דבר נוסף, פחמימות לא עוזרות לכניסה מהירה יותר של הקריאטין לדם, אלא אם כן מדובר בכמויות גבוהות מאוד (100 גרם סוכר ענבים למנה של 5 גרם קריאטין ע"פ מחקרים, עכשיו תחשוב שאתה עושה העמסה, אתה תקח ביום 400 גרם סוכר ענבים... לא ריאלי), ובכל מקרה גם אם הקריאטין נכנס יותר מהר לזרימת הדם, הדבר לא משפיע על ביצועי המתאמן ע"פ מחקרים שנעשו בנושא.

דבר אחרון, קריאטין לא מגביר את יכולת הגוף לייצר חלבונים, הוא אולי מסייע לשריר לסנטז יותר חלבון (אני לא בטוח בזה, אני חושב ששמעתי על זה פעם), אבל זה לא העיקר בקיראטין, shikoLM דיבר בכלל על הגדלת מאגרי CrP - Creatine Phosphate (קריאטין פוספט), כשלעצמו, התזונה כאן לא משפיעה. אבל עם זאת, אני לא אומר שבזמן צריכת קריאטין צריך להתחיל פתאום להתפרע עם התזונה, ומצד שני גם לא צריך להזניח אותה, פשוט לשמור עליה יציבה כמו בתקופות שלא לוקחים קריאטין.

אגב, ההתלהמות שלך לא תעזור לך להיראות יותר מבין כל עוד אתה רושם דברים שהם בחלקם שגויים. זה אפילו עושה את האפקט ההפוך. קח לתשומת לבך.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט