ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
חח גבר איך רואים שאתה ילד שרק התחיל לשמוע דיכאון..
יניב נסימי,כפיר עטיה,נוריאל,דוד בודה,אתה עושה צחוק תגיד לי אתה קורא לזה דיכאון איכותי?
קודם כל נתחיל מזה,שהדיכאון הכי איכותי שיש זה טורקית,הם המייסדים,רוב הלחנים והמנגינות של השירים שאתם שומעים המקור זה טורקי,ודבר שני הזמרים האלה פשוט בדיחה,אולי לערסים שמסתובבים עם הפלאפון על פול וויליום זה ניקרא דיכאון,אבל למי שמבין בזה אז זה בדיחה,תמיר גל הוא אחלה זמר,ויש לו שירים פצצה,אבל מבחינה קולית הוא לא בין 5 הטובים אפילו,דיכאון איכותי זה משה כהן,עופר לוי,ישי לוי,קובי פרץ/מושיק עפיה/ליאור נרקיס אבל של פעם!,ראובן המלאך, ועוד רבים וטובים,אבל בהחלט לא מאלה שציינת(חוץ מתמיר גל)..
אני חושב שDI BOL יסכים איתי,לפי מה שהבנתי הוא הרבה שנים בתחום..
|
שמע אחי אני שומע מזרחית ודיכאון לא וותיק כל כך, סביבות השנה וחצי, אבל התמכרתי אחי...לטורקית אני לא מתחבר וכל הערבית, אבל מה לעשות אחי שליניב נסימי לדוד בודה ונוריאל גם יש שירים יפים גבר?
היותר איכותי כמו שאמרתי אני מת על תמיר גל, גם ראובן המלאך אני שומע שכחתי לאמר, קובי עופר לוי ומשה כהן..יש למשה כהן סינגל מבט כואב חמוד מאוד וגם נדרתי נדר..תמיר גל אני אוהב לא יודע למה, גם ראיתי את הסרטים שלו וזה פשוט תענוג לדעת שהשירים שלו על סיפורים אמיתיים בלבד גבר. למי שלא מכיר שלום לך סיגל זה הראשון, ותני סימן חיים זה ההמשך שלו. סרטים חובה ליראות לכל חובב דיכאון..משחק לא ברמה גבוהה אבל אחלה עלילה...יש גם סרט של משה כהן מבט כואב שנורא קשה למצוא באינטרנט באיכות נורמלית..