צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-07-07, 23:41   #234
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
די מספיק.
הודעה אחרונה שלי בנושא "אופיר נגד עומר", בפוסט הזה.
הבהרה: עניין הוותק והכבוד לא יקבע את המנצח אבל הוא דבר שיושב לכמה מהאנשים בראש, ויתכן שישפיע בקטנה.
אני לא מגלה כאן את אמריקה.
ב: אופיר ינצח כי הוא יותר טוב נכון להיום, כל עוד שלא הוכח אחרת.
ג: אם תהייה הפתעהאני אפרגן לעומר בענק אין לי כלום נגדו והפתעות הן לפעמים דבר טוב.
ד: לא תהייה הפתעה
ה: לילה טוב!!
א.אם הענין ישב לאנשים בראש והשופטים יחליטו שבגלל שאופיר ותיק באיגוד נאבא ובגלל זה הוא צריך להיות מעל מתחרה אחר במעמד זה רק מראה שהם עצמם לא מקצוענים
ב.אופיר יכול לנצח יכול להפסיד אף אחד לא שולל את האפשרות כל הויכוח הזה זה בגלל שאתה ויואב טל בעיקר עושים מאדמור איזה אליל בודיבילדינג ואז מעלים תמונות שמראים שאדמור אכן מקצועי אבל לא בידיוק המפלצת (כמו הציטוט של יואב שאדמור מפלצת בוא נישמור את הציטוט הזה לאנשים שבאמת מחזיקים את התואר הזה ואם מדברים על ישראלים אז לדוגמא:ליאור גייניש,אלון צוקרמן,מאור זרדז,נאור זיו סטס מאשדוד וכמובן הענק מכולם ליאור גולדשטיין)
ג.למה שלא תהיה הפתעה?אתה כלכך בטוח בעצמך?או שאתה למעשה אומר את זה כדי להוריד את האפשרות הזאת מהראש שלך שיכול להיות שאופיר יפסיד למישהו שפחות זמן בתחום ממנו....
ד.גם יכול להגיע לקטגוריה מתחרה חדש שיבוא אולי לא מהארץ ויתן לכולם בראש ואז מה תגיד

סלמטק
ותאמת ניגרי אני טאחלס חושב שהאדמור ניראה טוב אבל עומר גדל איתי ואני יודע מה הייתה ההשקעה שלו באוף סיזן וגם אם זאת הייתה כולה חצי שנה תאמין לי שאני ידע לזהות אם אופיר ניצח בגלל "הותק שלו" או במילים אחרות "קומבינה" לעומת לזכות בתואר בגלל ההשקעה שגם היא אופציה שאני לא שולל
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט