צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-07-07, 17:39   #66
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kibinimat
אין תמיר גל אחד המלכים של כל הזמניםםםם!
יש לו ערמות של שירים טובים וגם דואטים...דרכו של עולם, בידיים התמונות, שביל האושר, אני פה מיצטער, האישה שבחיי, תאמר לה, עולם אכזר, פעם את שלי, אל תבכי, דימעה של גבר, את לא כאן, אדם זא לבנאדםםם.....ויש לו עוד ערמות של שיריםם... גם בין סורגים לשיר אחד החזקים

ויש עוד הרבה זמרים ברמה תמיר סולטנה יניב נסימי גם פיני חדד ונתי לב צמד נחמד, כפיר עטיה גם זמר גדול משה כהן..דוד בודה נוריאל...יש גם אחלה שיר של שחר צרפתי בידיים זרות...דורון ג'מעי ומורן חלום שלא יגמר...ואחד החזקים תמיר סולטנה ויניב נסימי - היא לא תפריד בינינו....אחח אחח כמה שירים איכותיים יש..! אחלה פוסט הגיע הזמן פוסט רציני למזרחית ודיכאון שנוכל להתאחד כל המזרחים באחווה משותפת
חח גבר איך רואים שאתה ילד שרק התחיל לשמוע דיכאון..
יניב נסימי,כפיר עטיה,נוריאל,דוד בודה,אתה עושה צחוק תגיד לי אתה קורא לזה דיכאון איכותי?
קודם כל נתחיל מזה,שהדיכאון הכי איכותי שיש זה טורקית,הם המייסדים,רוב הלחנים והמנגינות של השירים שאתם שומעים המקור זה טורקי,ודבר שני הזמרים האלה פשוט בדיחה,אולי לערסים שמסתובבים עם הפלאפון על פול וויליום זה ניקרא דיכאון,אבל למי שמבין בזה אז זה בדיחה,תמיר גל הוא אחלה זמר,ויש לו שירים פצצה,אבל מבחינה קולית הוא לא בין 5 הטובים אפילו,דיכאון איכותי זה משה כהן,עופר לוי,ישי לוי,קובי פרץ/מושיק עפיה/ליאור נרקיס אבל של פעם!,ראובן המלאך, ועוד רבים וטובים,אבל בהחלט לא מאלה שציינת(חוץ מתמיר גל)..
אני חושב שDI BOL יסכים איתי,לפי מה שהבנתי הוא הרבה שנים בתחום..
you change the way you train, you change your limits. Even if
you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you
continue to make progress, then you have yet to hit your limit.
Open your mind to what is possible. Let your body tell you what
is possible and leave your mind out of it.

zidan מנותק   הגב עם ציטוט