צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-07-07, 15:40   #13
Di-Bol
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
 
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 965
עוסק ב:: סטודנט
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אני מבקש להפסיק להגיד שאני מזלזל - מעולם לא תמצאו הודעה שבה אני מזלזל בבאדי בילדר מתחרה.
יש לי כבוד עצום לכל באדיבילדר שיש לו ביצים לעלות לבמה - ובוודאי שאני מעריך ומכבד ברנשים כמו עומר שעשו שיעורי בית ונכנסו לאוף סיזן אמיתי ונעזרו לצורך כך בתזונאי הכי תותח שקיים.
סך הכל אמרתי שאופיר ינצח, זה הכל - לא זלזול ולא כלום, להיפך אני מאוד מסוקרן לראות את עומר בשייפ העכשווי שלו.
מעבר לכך אני חושב שאין שום סיבה שלא תעלו תמונות, הפתעה על הבמה בכל מקרה תהייה הרי מה שרואים כעת ובטח בתמונות - זה לא מה שיהיה על הבמה לאחר חיטוב סופי וייבוש - זה עולם אחר לגמרי.
לגבי מי שאומר ש 70 לא מתאים לתחרות, יש לי איזושהי תחושה שהבחור מעולם לא טרח להגיע לתחרות ולראות בעיניים (למעשה אני מוכן להמר על זה) כיצד נראים ח'ברה יבשים על הבמה.
אתה צריך להבין שבתמונות לא הכל עובר.
לאדם נמוך, 70 קילו יבש זה דבר די מרשים ופרופורציונלי.
כמובן שיש מקום לשאוף לגדול ולעלות קטגוריה כמו שאני עושה - אבל גם בקטגוריה של ה 70 תוכל למצוא אנשים מרשימים כמו אופיר או יוסי או סולטאן (מעולה), וכמו שעומר יהיה השנה.
אנשים צריכים להבין שבייבוש וחיטוב מושלם אדם מאבד לפעמים 15 קילו ויותר, ממצב בו היה נחשב ל"חטוב" בעיני הרחוב.
כלומר בנאדם מטר 65 ששקל 85 אפילו לא ממש בשיא האוף סיזן ונראה מרשים וענק, על הבמה הוא יכול להיות 70.
כל מיני חובבנים ששוקלים 72 על גובה מטר שמונים עם 15 אחוז שומן רואים את החברה הטובים על הבמה ואומרים: "אה גם אני שוקל ככה".
נו באמת.
באשר לעניין שיש מלא חברה שלא מתחרים אבל היו יכולים לקחת, לא נותר לי אלא לגחך.
יתכבדו כל אותם מרי ישראל בפוטנציה, יעברו חיטוב אמיתי - ויעלו לבמה.
אם לא, הם יכולים להיות מרי ישראל בשביל אימא שלהם או במקרה הטוב בשביל החברה - וזה בסדר גמור - אבל אין להם שום זכות להגיד "אם" ו"אם" ו"אם".
אם לסבתא היו גלגלים.
ולגבי האמירה שבכל מכון יש לפחות 15 ח'ברה שנראים כמו אופיר בכר, אז מאוד מעניין אותי איפה אתה מתאמן כי אני ראיתי לא מעט מכונים בחיי, ולא מעט אנשים שמתאמנים כאן ושם, ומה שיש לי להגיד על האמירה הזאת, בשפה מורכבת זה: פחחחחחחחחחחחח
מחזק. אנשים לא מבינים מה זה דיאטה לתחרות ושרק בייבוש עצמו אפשר לאבד 6 קילו נוזלים בשקט. אי אפשר לקבל שום פרספקטיבה נכונה בין אוף סיזן לעמידה על הבמה. בקשר אליך אביב, הזלזול בעיני גלעד נבע מזה שאמרת שאופיר 3 רמות מעל כלום. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה וזה גם בהחלט יכול להיות שאופיר ינצח אבל באמירה כזאת אתה מעוות את המציאות.
Di-Bol מנותק   הגב עם ציטוט