צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-07, 15:50   #5
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NSH
אתה פשוט לא מבין מה שאני כותב?
מה הקשר "כליה שלי, כליה שלך"?
וגם,
כתבתי בניסוח שלי עלול לגרום נזק [בצריכה גבוהה], משתמע מכאן שלא תמיד.. ואז אתה הבאת את הדוגמא של המשלחת של לואיס וקלארק. אתה לא יכול להוכיח מיחידים על אוכלוסיות שלמות.
לעומת זאת, תוכל לקרא את המאמר הזה http://www.articlesbase.com/muscle-b...in-150619.html

שמסביר בפרוטוט כיצד הכליות עלולות להפגע מהפרזה מוגזמת בצריכה חלבון, ולקבל רפרנס יותר משכנע אם עד עכשיו לא השתכנעת.

One of the most common misconceptions when making your body building recipes is that you have to considerably increase your protein intake to build up those muscles. Some people even go to extremes, such that their whole diet becomes composed purely of protein.

As opposed to what most people believe, taking too much protein can give more harm to your body than good. Too much protein in your body building recipes can put a lot of stress on your body organs, specifically your kidneys
אתה יכול להביא מאמרים בעברית/אנגלית/אמהרית או כל שפה אחרת שבא לך, ובמאמרים יכול להיות כתוב כמה פעמים שרק בא לך את המשפט "מחקרים אחרונים הוכיחו" או כל משפט אחר בסגנון, והם יכולים להיות כתובים ע"י דוקטורים/פרופסורים/ילדים בגן חובה (מחק את המיותר).
אבל עד שלא תביא את המחקרים עצמם (גם אבסטרקט יספיק) שעליהם אתה מבסס את הטענה שלך, אף אחד לא יקח אותך ברצינות פה בפורום ובצדק.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט