צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-07, 14:08   #5
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
את האמת, היו לי סיפורים כאלה באייסיקיו לפני כמה שנים אבל בקנה מידה הרבה יותר קטן, בלי כל הקטע של האיומים ומעורבות של גברים אחרים. מאז אני לא מתכתב יותר באייסיקיו בין היתר בגלל כל המשועממים שמסתובבים שם שמתחזים לאנשים אחרים.
אני מאמין שלכולם היו קשרים וירטואלים דרך המחשב ובאיזשהוא שלב הם התפוצצו וכדומה , אבל נקח לדוגמה את הבן אדם שנרשם לאחרונה שם אלירן23 שניהל איתה קשר 8 חודשים , היא שלחה לו מתנה 12 קילו קופסה וזה לא מעט כאחד ששולח ומקבל חבילות מארה"ב במשקל של חצי מזה , זה וואחת הוצאה רק המשלוח אפילו .
נעזוב את זה , הוא טס לשם לטורנטו (כרטיס עולה לערך 1000$) , והיא לא הייתה שם , ניתקה את הקשר , הוא פוטר מהעבודה , נסע למזרח (אני מניח הודו) , כדי לצאת מהשוק , הוא היה גם יכול להתאבד וזה נשמע דפוק כזה "מה איך משהו שהכיר מישהי באינטרנט עושה דברים כאלה כאילו הוא היה מאוהב שנים במישהי והיא זרקה אותו"
אז לא יודע תאמת זה נראה לי כי מתאהבים בבן אדם כמו שהוא באופי שלו , בכלל לפני שלא מדברים בוידאו לא הייתי יוצא בשבילה מהבית אבל ניחה יש אנשים אחרים ומשונים ולדעתי קשר דרך האינטרנט יכול להתממש רק לאחר הרבה מפגשים , דייטים וכדומה יש לי משהו בעבודה שהתחתן עם מישהי דרך אתר הכרויות הוא יצא ל150 דייטים לפני זה , עדיף ללכת למצוא מישהי ברחוב כבר מאשר לעבור את הסבל הזה...(ובדרך לעבוד על הביטחון העצמי שלך).
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט