צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-07, 11:40   #7
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
יש ביטוי ידוע של מארק טווין, שאומר שאסור להתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם. אתה מנסה לעשות את זה בכל מחיר, בינתיים, בעיקר בגלל שאתה סתום מידי מכדי להבין את מה שאני כותב.
אין לי הרבה זמן, אז נכתוב לך את הטיעונים שלי מחדש מסודר ואם אתה לא תבין אותם ,זאת כבר בעיה שלך:

לדעתי, אין טעם בתחרות bodybuilding שבה אנשים לא גדולים בצורה יוצאת דופן, כי זה לא מושך קהל ולא כלכך מעניין יותר מארבעה אנשים שממש אוהבים את התחום וגם לא בדיוק ניתן למסחור. איך אתה רוצה למשוך קהל לתחרות, כשאצל כל מתאמן ממוצע יש בחדר כושר מישהו גדול יותר ,שנראה מרשים יותר? (כן, בסדר, לא ב5 אחוז שומן , אבל מסיביים יותר יש לרוב)

בגלל זה, הצעתי לבטל את המקצה של ה70 קילו ולהעביר הגבלת גובה, כך שאנשים יוכלו להגיע לתחרויות גדולים יותר ואז באמת תיהיה לך תחרות מענינת ויפה יותר, שתזכיר את המקצים הגבוהים יותר וכך גם נמוכים יוכלו להתחרות.

בקשר לתמונות, רק בגלל שאתה מתעקש, יש לי על המחשב שלוש תמונות ישנות, (לאווטאר באיסיקיו )בדיוק מהתקופה שכתבתי עליה, אני אעלה אותן. יש לי מבחן עוד יומיים אחריו אני צריך לקנות מצלמה חדשה למחשב, אחר כך, נביא תמונות עדכניות.

אגב, הבנתי שהמתחרים יותר גדולים באופסיזן ,את מי זה מעניין? אנשים רואים אתכם רק בתחרות..
בונה אתה אחד הטיפשים, זה לא יאומן,
ההורים שלך אחים או משו אני לא מבין?

מן הסתם שהמתחרים גדולים יותר באוף סיזן!!!
WTF?!
אין לך שום מושג מהחיים שלך בפיתוח גוף שלא נדבר על כל העניין של האוף סיזן
וקטגורויות ובלה , טוב אני לא עונה לך יותר בפוסט הזה אין טעם, איזה תמונות
ואיזה נעליים.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט