סלחו לי אבל אני ממש לא מבין מדוע כל החפירות האלה על חומרים, כאשר זה בכלל לא היה נושא הפוסט.
דיברתי עם אופיר היום, והוא היה מופתע מגל התגובות הסוברות שהוא כביכול טוען ומתגונן או משויץ בזה שהוא טבעי.
אתם יכולים לבדוק: הוא אולי ענה על זה כאשר נשאל אבל לא תמצאו הודעות שהוא מתפאר או מתרץ או מדגיש את העניין הזה של "נקי".
לגבי עצמי, כבר אמרתי: לא דיברתי על הנושא לחיוב או לשלילה - לא אמרתי אם אני כן או לא - פשוט לא התייחסתי.
מה שקרה כאן זה שליואב הייתה פליטת קולמוס לא מבריקה והוא כתב ש"זה יתרון שהוא נקי".
אני חושב שהמשפט הזה לא קשור לכלום, אפשר היה להגיד "למרות שהוא נקי", או משהו כזה - ואני חושב גם שלזה יואב התכוון.
אז בגלל משפט אחד כזה לבנות תיאוריות ולחפור בפוסט תמונות ברמה כזאת, זה קצת משונה.
בשורה התחתונה ונשים את החומרים בצד: יש לי חילוקי דעות עם ידידי האדמור לגבי העלייה באוף סיזן, הוא סבור שצריך לעלות "נקי", אני שולל את זה לחלוטין.
אני מקווה שהוא ישמע בעצתי וייקח אוף סיזן בשנה הבאה כדי לעלות קטגוריה, כמו שאני עושה.
בכל מקרה השנה הוא הפייבוריט ב 70, כל מי שבקי ומכיר את המשחק ואיך הוא עובד יודע את זה.
אתם תראו שצדקתי.
לא מוחקים פער של חמישה מקומות לפחות בתוך חצי שנה.
קחו סיפור שמעיד לדעתי על יכולת החיזוי שלי: לפני כמה שנים הופיע אצל אופיר בחור שרצה מאוד להתחרות.
אלא מה, הבנאדם היה טרי מאוד - דומני שטרם קרע זוג כפפות בחייו.
למרות זה הוא בא עם נחישות אדירה, אופיר הכין אותו ליגת האלופות, והוא היה יבש כמו סלע.
כמה שבועות לפני התחרות כולם במכון התלהבו והיו בטוחים שהוא עומד להפציץ
רק אני אמרתי להם: תרגעו ואל תכניסו לבנאדם רעיונות מטומטמים לראש כי אחר כך המכה תכאב מאוד.
ולמה? כי הניסיון שלי מלמד שבזמן קצר - יהיה מה שיהיה - יש גבול מה שאפשר לעשות.
צריך סבלנות ואין קיצורי דרך.
בסדר הבנאדם עבד קשה, וכל הכבוד לו על זה, אבל רעבאק הוא היה לגמרי טרי.
בחדר הלבשה, מול ליבנה אבי פלדמן ויוסי מזרחי, היה פשוט מביך לראות אותו.
בסוף צדקתי, הבנאדם סיין מקום 9 מתוך 11 (נאבא פרסמו דירוג מלא).
מה משתמע מזה?
שאין תחליף לזמן, דברים קורים לאט וצריך סבלנות.
עומר עוד יהיה אלוף - יש לו את הנחישות והגנטיקה וכל הכבוד לו על זה - אבל לא השנה.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|