צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-07-07, 07:53   #10
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
בסה"כ BB הוא תחום שמבוסס על חומרים.תשאלו כל שופט בינ"ל,מתחרה בינ"ל או כל אחד שנמצא מספיק זמן בתחום כדי להבין משהו מהחיים שלו. ההדגשה של נקודת הטבעיות הוא אכן לא משהו להתלהב בו,כמובן מגיע ריספקט על הישגים בזכות המטען הגנטי שזכית בו מהוריך או מה' עבור המאמינים פה,אבך ככה מגיעים רק לנק' מסויימת וחבל שהרבה מתחרים,צופים וסתם חובבנים לא הבינו זאת, וזה תקף גם לגבי האדמור והניגרי שאין ראיון אחד איתם או פוסט אחד שנפתח בהקשר להם בלי שיבוא משהו כמו "אבל אתם לא מבינים! אנחנו הרי טבעיים! כל הכבוד לנו" whoopidy-fuckin-doo ,(שיפור קטן לעומת משפטך ארבל),על ידי צעקה של עובדות אלה הם לא מציגים שומדבר פרט לבורות.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא בא ללכלך פה על אף אחד ואני מאחל בהצלחה לכל המתחרים פה בפורום,לילה טוב ושלום על ישראל.

אם תמצא פוסט, סלאש הודעה סלאש דיון שאני גיניתי או אמרתי משהו לגבי כן או לא סטרואידים - תקבל ממני מה שאתה רוצה.
לא דיברתי על זה לחיוב אוט לשלילה וגם לא אמרתי אם אני בפנים או בחוץ - זה לא עניין של אף אחד: רק שלי.
יש כאן אנשים שעושים אאוטינג לגבי שימוש בסטרואידים וזה בסדר ויש כאן אנשים שמכריזים שהם לא משתמשים וגם זה בסדר.
אני בחרתי לא לדבר על זה בכלל, אז עשה לי טובה ואל תקבע שהתפארתי בכן או לא.
אופיר לא מכין תירוצים, למה שהוא יכין תירוצים?
אני מדגיש שהעניין של 3 רמות מעל כל הקטגוריה זו הדיעה שלי, אין לו שום קשר למשפט הזה.
הרווחתי ביושר את הזכות להביע דעה בקול רם, אחרי חמש תחרויות וזכיה באליפות וסגנות - זו דעתי נכון לעכשיו.
בשורה התחתונה אם עשינו קצת "טראש טוק" זה רק יוסיף עניין - וזה טוב.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט