צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-07-07, 01:58   #64
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אני חייב לציין שהיתאכזבתי ,אבל לא הופתעתי ,לא ציפיתי להרבה מאוד גיבוי לדמגוגיה של ניגרי
מה שכן ,קיבלתי חום מלקרוא שוב את המשפט " והוא טבעי לחלוטין " WHOOP DEE DOO , להיכנס לתחרות פיתוח גוף טבעי ולהשוויץ בזה ,זה כמו להיכנס עם סכין לקרב יריות (אני מודה שגנבתי את המשפט הזה לJAY Z ) ,כל הכבוד לו שהוא טבעי ,באמת אני עוד שניה מצדיע לו ,אבל החזרה הבלתי נסבלת הזאת על הנקודה שהוא טבעי מרתיחה אותי, וגם בראיון שהיה איתו קיבלתי חום על זה
WE GET THE FUCKING POINT !!!
בנקודה מסויימת זה נשמע כאילו הוא מכין תרוצים מראש לזה שיש אפשרות שהוא יפסיד לחבר'ה הרבה יותר צעירים ממנו ,שעושים את הצעדים הדרושים כדי להיתקדם בספורט הזה .

בסה"כ BB הוא תחום שמבוסס על חומרים.תשאלו כל שופט בינ"ל,מתחרה בינ"ל או כל אחד שנמצא מספיק זמן בתחום כדי להבין משהו מהחיים שלו. ההדגשה של נקודת הטבעיות הוא אכן לא משהו להתלהב בו,כמובן מגיע ריספקט על הישגים בזכות המטען הגנטי שזכית בו מהוריך או מה' עבור המאמינים פה,אבך ככה מגיעים רק לנק' מסויימת וחבל שהרבה מתחרים,צופים וסתם חובבנים לא הבינו זאת, וזה תקף גם לגבי האדמור והניגרי שאין ראיון אחד איתם או פוסט אחד שנפתח בהקשר להם בלי שיבוא משהו כמו "אבל אתם לא מבינים! אנחנו הרי טבעיים! כל הכבוד לנו" whoopidy-fuckin-doo ,(שיפור קטן לעומת משפטך ארבל),על ידי צעקה של עובדות אלה הם לא מציגים שומדבר פרט לבורות.

בכל מקרה כמו שאמרתי אני לא בא ללכלך פה על אף אחד ואני מאחל בהצלחה לכל המתחרים פה בפורום,לילה טוב ושלום על ישראל.

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט