צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-07-07, 15:05   #56
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלDaniel-Barak

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
שאנשים לא יודעים לשמור על סקוואט
לפני כמה זמן עשיתי Rm1 סקוואט חופשי ,וביקשתי מבחור גדול יחסית שישמור עליי ,הוא לא משהו מיוחד ,אבל לפחות הוא יכול לעזור עם אני נתקע למטה ,אז הוא שואל איך שומרים בסקוואט (מי שלא יודע השמירה בסקוואט היא פלוס מינוס חביקה מאחורה ,כשאתה יורד למטה יחד עם המבצע של התרגיל ,ואם הוא נתקע מסייע לו לסיים את התנועה ) אני מסביר לו איך לשמור ,והוא בא ביציאה של השנה
"אחי ,זה קצת גיי השמירה הזאת "

בחייאת ראבק אתה והשטויות שלך ,באמת נראה לך גם שעם 260 קילו על הגב מה שבאמת מטריד אותי זה הומופוביה ?!
שיואווווווווווווו כמה שזה נ-כ-ו-ן!!! אתה לא יודע איזה עצבים זה כשאתה ביום של אימון רגליים, ובמכון אין אדם אחד שיודע לשמור בסקוואט! כשהייתי מתאמן ועושה סקוואט, אז בד"כ כשהייתי במכון היה המדריך הרוסי הותיק שהוא יודע לשמור בסקוואט ולעזור בצורה מעולה (סוגר שם הכי הרבה שממרות), אז הייתי תמיד נעשר בו... אמנם לא הייתי עושה RM1 ובטוח שלא משקל כמו שאתה עושה (מטורף!), אבל בשביל 100 קילו, 4 סטים, 6 חזרות איטיותתתת, הוא היה אחלה ספוטר... חוץ ממנו אין שום אחד שיודע לשמור, או לפחות אני לא יודע על אחד כזה... לימדתי איזה אחד נער בגילי מהמכון לשמור בסקוואט, הוא גם היה מבצע וגם המדריך ששמר לי היה שומר לו, וככה הוא למד, והייתי יכול להיעזר גם בו.
אבל מה שחרא זה שלא היו חסרים אימונים שבהם הייתי צריך לעשות סקוואט עם משקל מעפן ולא להרגיש את שיא הגירויף רק בגלל שאין ספוטרים!

2. גם אצלי דלקות וכאבים בכתפיים הם לרועץ... בעע