צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-07-07, 20:45   #76
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עוז16
שלנו מגעילה ??? למה אתה יורד על מייקל לואיס אז? רק לך מותר? לך תשתה שוקו
אוקיי, בוא נראה: מייקל לואיס מתלהב מעצמו, עושה מעצמו משהו שהוא לא, משתמט, חוגג על חשבונם של אחרים, רוכב על גל ההצלחה, אוכל חינם, מפיץ מיתוסים, חושב את עצמו ג'ק לליין, גוף בסדר, אחלה חיטוב עולה בראיונות על עץ גבוה מאד, בן אדם רגיל לחלוטין שמתלהבים ממנו יותר מדי.

שגיא גרשגורן - התכונות הרעות והטובות שנראות לעין: גוף (שילוב של מסה שאמנם לא ממש גדולה עם חיטוב) יותר טוב משל מייקל לואיס, שלל וגם שלי (להיות גדול זה לא הכל), הביצים להתחרות, אי הפצת מיתוסים, ניהול אורח חיים של מפתח גוף במדינה כמו ישראל בלי יחסי ציבור ותוך לימודים, הרבה תירוצים להפסד, ליכלוך על אחרים, גם חושב את עצמו קצת פה ושם.

אתה יורד על שגיא גרשגורן, בן אדם שמשקיע ומגן על מייקל לואיס - בן אדם שחי על חשבונם של אחרים (בלי קהל אינפנטילי שמלקק לו את התחת מייקל הוא סתם עוד צפון תל אביבי חולה פרסום וכסף) ומגנה את ההתנהגות שלי?! עאלק "רק לי מותר". אני יורד על מייקל לואיס כי יש לי סיבות מוצדקות לרדת עליו. אתם סתם ממציאים על שגיא שיש לו גוף חרא בזמן שזאת ממש לא האמת.

אני את שלי אמרתי, לשגיא באמת לא יזיק אופסיזן - אבל גם עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב (ואני משווה לפי תמונות שאני רואה) מהרבה אנשים שיורדים עליו.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט