צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-07-07, 22:10   #1
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גלעד יובנטוס
שוב שלום לכם

לא פעם אני נתקל במשפטים שלכם העיקר להיות מאזן קלורי שליל ולא משנה מקור קלוריות
בין אם זה חיטוב או מסה
אני לא מסכים אם אף אחד ממכם

1) אוכל מטוגן ( שומן טרנס) רוב הסיכוי שזה ילך למאגרי השומן

2) שומן רווי ( גבינות בשרים שמנים וכו) אם יהיה די הרבה בתפריט סביר שילך למאגרי שומן

3) סתם ככה במהלך היום(לא אחרי אימון ובוקר) הרבה סוכר בבת אחד( גם אם זה 3 פירות בבת אחת)
רוב הסיכוי שילך לשומן( קשה לגוף לאגור הרבה סוכר בבת אחת( אני מדגיש לא אחרי אימון)

4) פחמיממות מזוקקות( לחם לבן אורז לבן וכו) יקפיצו אינסולין רב בגוף וזה יקשה לגוף לשרוף שומן

לסיכום: אני מסכים שמאזן שלילי נרד במשקל אבל נהיה אם אחוזי שומן גבוהים!!! הרי ברור ש1500 ק"ל מאוכל איכותי לעומת ג"אנק וממתקים ושטויות נרד במשקל ובאחוזי שומן לעומת ג"אנק שגם נרד במשקל אבל יעלו אחוזי שומן

אותו דבר במסה מאזן חיובי נעלה במשקל אבל אם מאוכל איכותי יעלה הרוב מסת שריר וכמות מתונה של אחוזי שומן ( קשה ביותר לעלות נקי) קיצור לא כל הקלוריות שוות
כמה שטויות בהודעה אחת, אני לא מאמין. תפסיק להמציא מיתוסים.

לא שומן טרנס, לא שומן רווי, לא סוכר ולא שום סוג של פחמימה יקבעו אם תעלה בשומן או לא.
יש להם השפעות בריאותיות אחרות (לשומן טרנס ולשומן רווי, מה שאמרת על הפחמימה שטותי ביותר), אבל לא על משקל הגוף. "סוג" הקלוריה(מאיפה באה) לא משנה, מה שכן משנה זה כמות הקלוריות.

כל עוד יש לך מספיק חלבון לשמור על מסת שריר, גם אם תחיה על מקדונלדס בחיטוב ותהיה במאזן קלורי שלילי, אתה תרד בשומן מצוין. נכון שיש נזק אחר לכמות גדולה של שומן רווי ושל שומן טרנס, אמנם זה לא קשור לירידה/עליה בשומן/שריר.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט