ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
כבר אמרתי הרבה פעמים שכן אני מסכים עם תוכנית הליבה100% אבל הם צריכים להבין את זה שאצל החרדים התורה זה עדיפות 1# ולא לפגוע בסטטוס קוו.
הבעייה זה שהארץ נשאר עיתון גזעני וצריך להיות דביל מושלם כדי להבין שהם רוצים לפגוע במגזר הדתי והחרדי שלא בצדק ומנצלים אמצעים לא כשרים והסתה בשביל זה.
וזה בכלל אפילו לא קצה הקרחון של מה שיש לומר עליהם , אלא איזה חלקיק נידח , לדוגמה יש את מדור הנוער שלהם , שרוצה להפוך את הנוער להדוניסטים חסרי שכל , החרדים ילמדו מדעים ואלה יתפלחו מבית הספר ויעשנו סמים..
לא שיש לי משהו נגד תרבות הקלאבינג אבל יש לי הרבה דברים נגד ניוון שכלי מה גם שמילא אנחנו בני אדם לא כאלה חכמים כמו שאנחנו חושבים (יש לי בשבילכם ניסיון קטן ויפה שיוכיח את זה)
|
מה זה להבין שאצל החרדים התורה זה עדיפות ראשונה ולא לפגוע בסטאטוס קוו? למה אני צריך לממן את רשת החינוך שלהם כדי שהיא תוכל לחנך אנשים בלי יכולת לממן את עצמם, כדי שאני אצטרך בעתיד לממן גם אותם כשהם ילכו ויעשו 10 ילדים?
כל עוד הכסף מהמיסים הולך למערכת החינוך שמלמדת מקצועות שיביאו ליצירת אנשים שיוכלו לתרום לחברה בעתיד זה עוד בסדר, אבל לממן להם לימוד תורה בזמן שהם מתעלמים לחלוטין מכל הגיון בסיסי ויוצרים עוד ועוד אנשים מנוונים? זה לא נראה לך מוגזם?
אם אצלהם התורה היא הכי חשובה, אז סבבה, שילמדו רק תורה, אבל שיממנו את מערכת החינוך שלהם בעצמם. כל הרעיון של תוכנית הליבה הוא שבתי ספר חייבים לפעול לפי התוכנית הזאת כדי לקבל מימון מהממשלה. זה נראה לך הגיוני שלבתי הספר הדתיים תהיה רשות מיוחדת לעשות מה שבא להם ועדיין לקבל כסף מהממשלה (שזה בעצם הכסף של משלם המיסים)?