ציטוט:
פורסם במקור על ידי Roei
1. מה הבעיה עם 5%? במילא אני בעלייה במסה וגם ככה אני לא משמין
2. מה רע בשוקולד? מומחים גילו שכמות קטנה כל יום זה בריא מאוד
3. אני לא נראה לי יתחיל לאכול לחם מלא
4. בבית ספר אני לא מתכוון לאכול ביצה קשה / פסטרמה / טונה וכו' (דברים מסריחים בקיצור)
5. מה הבעיה עם מיונז? משמין? אם כן אז אין לי עם זה בעיה
6. אוגוזי מלך זה סבבה לא תיהיה לי בעיה להוסיף את זה
עריכה:
trx--->sus אין מה לעשות זה מה שאני אוכל
אני לא מתכוון להיות מקובע לתפריט ולאכול בידיוק מה שאני צריך
אני גם רוצה להנות מהאוכל וחלק מזה זה גם הגיוון
נ.ב.
כל האוכל חוץ מהשניצל תירס זה הכל ביתי (גם הפיצה) ככה שזה לא גרוע כמו קנוי
|
1- מה קשור להשמין ? ב-3% יש פחות כולסטרול ויותר חלבון אז למה לא ללכת על 3 אחוז ולהוסיף שומן איכותי ? זה שאתה במאסה לא אומר שצריך לאכול 5 אחוז אני במאסה ואני אוכל 1/2 אחוז בלי שום קשר לזה שה-5 אחוז יותר "משמין".. ( אתה לא תשמין מ5 אחוז.. )
2 - מה רע בשוקולד? מצידי תאכל כמה שוקולד שאתה רק רוצה אבל למה על הבוקר ? אחרי השינה בלילה אתה קם בבוקר לאחר צום של כמה שעות טובות אז אתה אוכל שוקולד ? תאכל חלבון .. בקצב הזה אתה לא תגדל..
5- הבעיה עם המיונז לא שזה משמין פשוט מה הקשר מיונז אחרי אימון ? זה סתם יאט לך את הספיגה של החלבון אחרי שהתאמנת.. אחרי אימון אתה רוצה שהחלבון יגיע מהר לשרירים לא לאט נכון ? אז אל תשלב שומן עם חלבון אחרי האימון ..
בקשר לזה שאתה לא משמין זה שאתה רזה ואתה רוצה לעלות במסה לא אומר שאתה יכול לאכול הכל מהכל .. גם שרוצים לעלות במסה ו"להשמין" צריכים להתחשב מאיזה מקורות מגיעים הקלוריות החלבונים הפחמימות והשומנים ..
"אני לא מתכוון להיות מקובע לתפריט ולאכול בידיוק מה שאני צריך
אני גם רוצה להנות מהאוכל וחלק מזה זה גם הגיוון"
אף אחד לא אמר לך פה להיות מקובע אתה ביקשת דעה על ה"תפריט" הבעתי דעה...
תבין משהו לא משנה כמה תפציץ וכמה תתאמן אם אתה לא תבנה לך תפריט שתואם למטרות שלך אתה לא תראה תוצאות.. ד"א מי אמר שמי שאוכל לפי תפריט לא נהנה מהאוכל ? מי אמר בכלל שהתפריט צריך להיות קבוע כל יום ?