צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-07-07, 23:24   #14
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xZiPeR
כן, לזה התכוונתי, לא הייתי בטוח בקשר לשמות שלהן (זכרתי שאחד עם ס' והשני עם מ'). אני מבין מדבריך שhft זה סתם שם שנתנו לfbw 3 פעמים בשבוע וab כפול ?

בקשר לסיבים - ניתן להפוך סיב לבן לאדום או להפך ? וראיתי שניתן מלבד לעבות סיבים (היפרטרופיה) גם להגדיל את מספרם (לא זוכר את השם של זה) אבל שזה נדיר יותר, יש דרך מיוחדת לעשות את זה? טוב זה דיי לא קשור :p סתם שאלתי ..

על Wsb שמעתי והבנתי שזו תוכנית מצויינת לפאוורלפיטרים, האם היא יעילה גם בתור תוכנית זמנית לבודיבילדרים שרוצים לשפר קצת את הכח שלהם בשביל לעלות במשקלים של האימון הרגיל וכו' ? על הdog הזה לא שמעתי כלום.
בכל מקרה - תודה רבה, איזו תוכנית שרק תבחר לתרגם תהיה מצויינת !
אני חושב שיש ביכולתם של סיבים לשנות את התכונות שלהם, אני לא לגמרי בטוח בזה, אני פשוט זוכר שקראתי על זה מתי שהוא. אני חושב שהם משתנים מילדות לזקנה.

הגדלת מס' סיבים נקראת היפרפלזיה. אני לא מכיר את הנושא הזה כל כך טוב, אני רק יודע שזה תהליך שקורה במידה זניחה בקרב בני אדם.

WSB יכולה להיות יעילה גם לבודיבילדרים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sagilevi
עידן בתרגיל Incline Bench Press הכתף הלאטרלית פועלת? ושאר הסיבים בחזה מלבד העליונים?
התרגיל הזה הוא בין Bench Press לבין Military Press אז קשה לי לנתח את התנועות ואת השרירים הפועלים שם.

אם הכתף הלאטרלית לא פועלת זה אומר שהיא לא תקבל גירוי בכלל בכל התוכנית, איך זה הגיוני?
ואם אני שם Military Press אז יהיה רק 3-4 סטים לחזה (בניגוד ל-5-7 לגב).
נראה לי מעט מידי ...

תודה מראש.
הכתף הלטראלית עובדת במידה מסויימת. שאר הסיבים בחזה עובדים בזמן לחיצה בשיפוע, אבל לא באופן ניכר.

אתה מתכוון אם אתה עושה מיליטרי פרס במקום לחיצה בשיפוע? אז אתה יכול לדעתי להוסיף עוד סטים ללחיצת חזה, או להשאיר את האימון חזה כמו שהוא (לחיצת חזה + לחיצה בשיפוע) ולהוסיף עוד 1-2 סטים של מיליטרי פרס.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט