צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-07-07, 16:31   #61
angrymofo
חבר פעיל

הסמל האישי שלangrymofo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
קודם כל,כן מחלקים תמונות של בחורות ערומות.
דבר שני,חרידים לא נמצאים רק בבני ברק כדי שחילונים יצטרכו לבוא רק לשם כדי להכניס להם "זבל"
כבר סתרתי לך את הדוגמא הלא מוצלחת שלך.
ולגבי החוק צינזורה,עם כל החרמנות זה די נכון,הנוער של היום התדרדר מספיק,חלק מההשפעות של החוק זה לחנך אותו,אני עובר ברחוב,ילד בן 10 נתקע בי,קורה לי בנזונה,כולו שחיף הומו עם גב של 200 תימנים עם שרשראות בכל הגוף,זה חינוך נראה לך?
מזדיינים כבר מגיל עשר.
עד כיתה ו' לא ידעתי בכלל את כל הקללות ואת המילים הגסות,למה שאני ידע?
היום כל ילד שני שנולד קופץ כבר לגיל 20.
לא הבנתי איך בזה שאמרת שחרדים יש לא רק בבני ברק סתרת אותי? עובדה שהם חיים בבני ברק במאה שערים ובכל שאר החורים שלהם איך שהם רוצים, סוגרים את הכבישים בבני ברק למשל בשבת כדי שלא יסעו שם מכוניות, כדי שהם לא יפגעו חס וחלילה, אבל כמובן שאם אני רוצה ללכת לקניון עזריאלי ביום שישי בערב הכל יהיה סגור. למה זה צריך להיות ככה?

ומה הקשר לבעיות בחינוך הנוער לבין זה שיבוא איזה פוליטיקאי דתי ויסגור לי חלקים שלמים מהאנטרנט? למה שלא תהיה לי זכות בחירה אישית? אנחנו חיים בדיקטטורה דתית? למה אני צריך להיות מוגבל בידי חוק שנובע מצורך של מיעוט?

נכון שגבולות רבים שהיו קיימים בעבר נפרצו, אבל זה לא צריך גרום לצנזורה בהסוג הזה, משתי סיבות:
1) לסגור את הפורנו ברשת לא יהפוך את הנוער ל"ילדים טובים".
2) זה מתחיל בדברים לכאורה קטנים כמו זה, וממשיך הלאה לפלישה לכל תחומי החיים, בדיוק כמו שהדת מכתיבה, ואם אתה לא רואה את זה אז אתה עיוור.

מעבר לכך, ההשפעה של הטלנובלות למשל הרבה יותר גרועה מאשר כמה אתרי פורנו שרוב הילדים בכלל לא שמעו על קיומם, כך שלהגיד שמה שמעניין את מר כהן הנכבד הוא שלום ילדינו החילונים זה בולשיט. העובדה שהצעת חוק כזאת מגיעה דווקא מההנהגה הדתית ולא מהחילונית מראה ששלום הנוער החילוני לא באמת עומד בראש העניין.

אולי חלק מהתפקיד של החוק זה לחנך את האנשים, אבל את זה עושים על ידי הקבצת תקציבים גדולים למערכת החינוך, יזימת פרוייקטים של העשרה בשעות הפנאי כמו למשל שבארה"ב בהרבה בתי ספר יש המון חוגים (בחינם) אחרי שעות הלימודים ולמעשה כל הנוער באותו מקום נמצא שם ועוסק בפעילויות כמו ספורט או אומנות או מוזיקה במקום להסתובב ברחובות או להרכב מול הטלויזיה ולראות את השרמוטות באלופה ובמורדים. הפתרון הוא ממש לא לסגור את האנטרנט, וכל הסיפורים האלה ממש לא מעניינים את החבר'ה מש"ס.
אז אל תספר לי פה על חינוך, כי זה 100 אחוז כפייה דתית טהורה שאין לה מקום במדינה שמחשיבה את עצמה לדמוקרטיה מערבית.