צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-07-07, 19:22   #12
Judokan
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Judokan שלח הודעה דרך MSN אל Judokan

ערב טוב לכל הגולשים!

שוב תודה על הפרגון
מלבד הארות / הערות באופן כללי, האם יש איזור בגוף שאני צריך לעבוד עליו בעיקר (גב / כתפיים / יד קדמית / אחר..)?
מה שהבנתי בינתיים זה שעליי להמשיך לעבוד על מסה ורק אח"כ במקרה הצורך לחטב את הגוף.

אני רוצה להיראות בסופו של דבר מוצק וחטוב עם יותר כוח.
בעוד כמה שנים המטרה שלי בתחרויות ג'ודו להגיע לקטגורית משקל של 73-85 ק"ג וזה רק אם אמשיך לגבוהה עד 1.80 לפחות.
בינתיים אני בקטגורית משקל 60-66 ק"ג ונראה לי שעד סוף 2008 אמשיך בקטגוריה זו כי אין הרבה בגילי מעל 66 ק"ג ויכולים להפוך משקל זה לקטגורית משקל פתוח ואז אצטרך לעשות קרב למשל נגד יריב במשקל 80 ק"ג.

רוב הסיכויים שחודש הבא אקנה אבקה כשרה לעלייה במסה ואשמח לשמוע איזו לדעתכם עליי לקנות.
עד חודש אוגוסט אני רוצה קצת להרזות עד 60 ק"ג בערך עם 10-13 אחוזי שומן כדי שאוכל להתחיל עם עלייה נקייה במסה באמצעות אימון מתאים תזונה נכונה הכוללת אבקה (ידוע שאבקות לעלייה במסה גורמות לעלייה דרסטית במשקל ולכן אקח אבקה רק פעמיים ביום: לפני אימון אירובי /אנאירובי ואחריו).

אם יש כאן אנשים שמבינים / מתאמנים בענף ספורט תחרותי שצריך בו כוח מירבי או בכלל אז אשמח גם לקבל את העצות שלכם בנוגע לתרגילים שיכולים לעזור לי להתקדם ולהצליח יותר בקרבות מבחינת כוח במשיכת היריב, הרמות היריב, בריחה מריתוקים וכו'.

מצפה לעוד תגובות..

המשך יום נעים,
רביב.
Judokan מנותק   הגב עם ציטוט